Nedetid

Jeg vet ikke om folk er like ivrige som meg til å sjekke siden min – sant å si tviler jeg egentlig på det – men det er likevel sikkert noen som har opplevd litt ustabillitet i sommer. Det er Dreamhost som har slitt litt.

Men i motsetning til andre webhotelleverandører jeg har brukt oppigjennom, er Dreamhost i det minste klar om hva det er som skjer. I Bloggingsen Anatomy of an ongoing Disaster.. forteller de i detalj om hvilke problemer de har møtt, og hvorfor.

Det er slikt som dette som får meg til å tro på at de rydder opp i problemene, og dermed holde meg til samme leverandør på tross av litt «hikke».

5 tanker om “Nedetid

  1. Jeg har faktisk vært innom her hver uke i sommer (noen ganger oftere), og jeg har enda ikke opplevd noen nedetid, ikke som jeg kan huske i hvert fall! Jeg burde kanskje husket det om det hadde vært nedetid, men …

  2. Det har vært ustabilt hos DH de siste ukene, men jeg synes ikke det har vært så galt som det DH selv vil ha det til. Dog har jeg jo ikke sett sider fra alle DH sine servere så det er godt mulig tingene ikke har fungert «like bra» andre plasser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.