Symbolverdi

Denne statuen fant jeg utenfor et bygg i Bodø. Det var en flott statue, i den gamle gode Gerhardsenske tradisjonen, ikke noe i veien med det. Men det som undret meg litt, var hvem som holdt til i huset den sto utenfor.

Det var nemlig Sparebank 1 Nord-norge!

Så hva er egentlig den dypere meningen med plassering av akkurat denne statuen akkurat der?

Sparebank 1 – så høye gebyrer at du ikke får råd til å kjøpe klær, kanskje? Eller Med oss slipper hun å lære seg og spinne

Uansett – det var en flott statue. Og en fin bytur. Dessverre den siste før ferien er over, i morgen braker det løs igjen – med en haug av ventende oppgaver. Det vil si, jeg har egentlig tjyvstarta litt i denne uka, da – men det var bare sånn «jobbe når jeg gidder»-arbeid, så det teller ikke helt. Fra og med i morgen må jeg jobbe enten jeg gidder eller ikke, og det blir litt tøffere.

Men heldigvis er det trivelige folk jeg jobber med og slettes ikke noen tragisk jobb, så stort sett ser jeg fram til å gå på jobb. Men kanskje ikke veldig mye i morgen …

5 tanker om “Symbolverdi

  1. Jeg lurer litt på å ringe jobben i morgen og si at jeg tar 3 uker til jeg.. Siste dag av ferien for meg i dag også.

    Dessverre må jeg nok på jobb. sånn er det å drive eget firma – ingen unnasluntring da.

  2. Hah. Dette fikser jeg fort med en trippel CSI-kommando fra maskinen min.

    sh# supercommentsoftware –send-delete-comment-command-to=»lasses blogg» –comment-id=»my last comment» –rewrite-relevant-answers-to-be-positive=»true»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.