Prisforskjeller

En eller annen skjevhet på bilen vår har gjort at et dekk er rimelig skeivslitt. Så time på verksted for å finne feilen er bestilt, og jeg har vært hos dekkforhandlere for å få priser.

Det er ikke noen racerbil vi har, så vi trenger ikke verdens beste dekk. På den annen side er vi ganske klar på at vi skal ha skikkelige dekk, de er såpass viktige at det ikke er om å gjøre å finne det billigste i hele butikken. Så det jeg har bedt om, er pris på et godt, h-merket sommerdekk av kjent fabrikat inkludert alt arbeid. Og prisene jeg har fått fra tre forskjellige forhandlere, er disse:

  • Nokian: 880,-
  • Gislaved: 1029,-
  • Pirelli: 1100,-

Hvis vi da legger til at det på Pirelli-dekket er trukket fra en betydelig rabatt, kan vi konkludere med at dekk og dekk kan være ganske forskjellige ting.

Men, men. Jeg har ikke så stor greie på det og jeg hater å lese tester og slikt, så siden alle tre er fra anerkjente merker, tenker jeg at jeg gjør det som virker fornuftig og handler til den som ga meg den laveste prisen, jeg.

4 tanker om “Prisforskjeller

  1. Hvis ikke du / dere allerede er medlem kan jeg anbefale et medlemskap i NAF. Da får du bladet Motor i posten, med årlige tester av både sommer- og vinterdekk. Deretter er det bare å ta nettet fatt for å søke etter pris.

    En pussig kuriositet er at et godt merkedekk kan oppleves veldig forskjellig dersom det blir satt på to forskjellige biler, så et tips kan være å høre med andre eiere av samme bil. Og siden du snakker med en kan jeg berette at jeg kjørte Pirelli på den gamle og Continental på den nye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.