Søndagstur 1. februar

Knøttet og meg var ute på en liten søndagstur i dag, i strålende vær. Og jeg hadde med meg mitt nye kamera, et Panasonic DMC-T25 som jeg kjøpte for å ha et kamera som var lite nok til å ha i lomma når jeg ikke har speilrefleksen for hånden.

Det nesten magiske lyset vi har i Nord-Norge på denne tiden er perfekt å leke seg med, og noen av resultatene ble ganske bra:

… og enda er det mange magiske morgener og ettermiddager før midnattssola er tilbake!

7 tanker om “Søndagstur 1. februar

  1. Det kameraet, hva synes du om det? Er det kjapt i oppstart og ikke minst, når man tar bilder?

    Begynner å trenge nytt her vi og. Er så kjedelig når vi trykker på knappen og motivet har flyttet seg tre meter ut av radius før kameraet tar bildet…

  2. Det tar det første bildet ca fire sekunder etter at man har slått det på. Kanskje fire og et halvt hvis man bruker blitz. Jeg synes ikke det er særlig forskjellig fra for eksempel IXUSene jeg har brukt før hva hastighet angår. Det fokuserer kjapt nok for mitt bruk, men det synes jeg egentlig de fleste kameraer gjør. Og jeg rakk å ta bilde av en ørn i flukt! 🙂

    Speilrefleksen jeg har, tar bilder noen-og-tjue sekunder etter jeg har slått det på, og en god SLR vil jo alltid være bedre enn et kompaktkamera på slikt, men her må man jo kombinere flere egenskaper og finne en god balanse. Så hvis fire sekunder holder for deg, er dette et greit kamera.

    Ellers er jeg veldig fornøyd med det. Jeg kommer kanskje tilbake med mer om det siden, men inntil videre får du nøye deg med noe så simpelt som «terningkast 5».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.