Stopp støtten til Holmenkollen

Skihopper 11. og 12. mars er det worldcuphopprenn i Holmenkollen, og siden medieinteressen for ikke er så sterk i år, ser det ut til at vi får langt flere bikkjer enn jenter i bakken.

For et par år siden var kvinners rett til å delta i de samme konkurransene som menn et hett tema, men kampen for dette er visst over, og de gamle, grå menn har etter hva jeg kan se vunnet i og med at nasjonalsymbolet Holmenkollen åpenbart ikke har plass til hoppjentene.

Regjeringa har besluttet å bidra med 70 millioner kroner til ombygging og utvikling av denne turistmagneten i hovedstaden. 70.000.000 kroner til et idrettsanlegg som utelukker halvparten av befolkningen som potensielle utøvere, det kan da ikke være riktig?! Stopp all støtte til Holmenkollen inntil idrettens ledelse lover å sørge for at hele verdenseliten i hopp får vise seg frem i prestisjerennene i verdens mest berømte hoppbakke.

Og 8. mars kan du oppleve de beste hoppjentene i verden i årets siste duell i Continentalcupen 2006. Rennet går i Gjerdrumsbakken i Våler, prøveomgangen starter klokken 17:00. Og både Anette Sagen og Line Jahr er der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.