Trollfest

Oppe på fjellet der bor det tre trolle
Trollefar og Trollemor og lille Olle Bolle
«BØ» sier Trollefar, «BØ» sier Trollemor,
men den lille Olle Bolle sier bare «bø»

Dette er en av favorittsangene til lilletrollet her i huset (eller Fjernkon-trollet, som han også er kjent som), så når det ble snakk om troll-fest i barnehagen, var Magne helt med.


(Klikk på bildene for større versjon)

Mammaen sydde trolledrakt, og i dag morges var det bare så vidt tid til å spise frokost før vi måtte i vei. Og da vi kom inn på barnehagen og han fikk se alle trollekledde barnehagevoksne, var forventningen til å ta å føle på. Med så mye oppbygd spenning er det vel nesten nødt til å komme et antiklimaks — men det er helt utrolig hvor mye noen pølser og en liten dupp greier å glatte over, så det går nok greit.

4 tanker om “Trollfest

  1. Det stemmer, Anders P. — vi hadde «Saltenting» der i dag, en samling av politikere fra kommunestyrene i Saltenregionen. Klokkeslettet stemmer også rimelig bra. Var du en av dem som sto ved inngangen på den «andre» siden?

  2. Jeg kom gående inn og gikk ned trappen til venstre, på vei ned i ene arkivet til Arkiv i Nordland 🙂 Du kom gående og så hilste du evt stod å pratet med en person.. Hadde en svart skinnjakke på meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.