Vi er på vei …

Som den faste leser sikkert har fått med seg, er denne bloggen rimelig full av korte og mer eller mindre meningsløse ytringer med bilde akkurat nå.

Dette er fordi jeg tror jeg har jobbet med — og tror jeg har fått til — mobilbloggingen min. Det vil si den automatiske innhentingen av poster sendt fra mobiltelefonen min til mobilbloggen min hos blogger. Så nå har jeg forhåpentligvis fått samlet alt under en adresse.

Det vil sikkert komme noen fullstendig usaklige bloggingser til her mens jeg tester meg ferdig – men jeg lover det ikke blir så mange!

8 tanker om “Vi er på vei …

 1. Ja, to spesielle grunner, egentlig:

  1. Bloggen min er et hjemmesnekra prosjekt. Det ville nok betydd langt mer arbeid å sy sammen et mail-til-blogg-script enn et atom-til-blogg et.

  2. Telefonen min har funksjonen «Send til blogg» som et alternativ etter at jeg har tatt et bilde. Denne funksjonen sparer meg nok for temmelig mange museklikk i forhold til å komponere en e-postmelding av bildene jeg vil publisere.

  Så, ja — jeg mener jeg har «gode nok» grunner 🙂

 2. Ah, beklager. Det ble vel 30 meldinger eller noe sånt av dette, ja. Jeg prøvde å slette dem temmelig kjapt, men åpenbart ikke kjapt nok.

  Men det vil det ikke bli noe mer av, det kan jeg love deg!

 3. Hei

  Jeg fant siden din etter et kjapt søk på google — jeg er nemlig ute etter et script som gjør noe av det du har fått til her. Altså importerer sony ericssons blog-samarbeid med blogger til en privat blogg.

  Etter hva jeg forstår, så er både bloggen og dette hente-scriptet ditt noe du har laget selv — jeg for min del bruker en «Wordpress» blog.

  Jeg er veldig interessert i å se hvordan du har gjort dette med ditt script, da jeg ser for meg at det er «lett» å få portet dette over til eventuelt wordpress sin programvare.

  Dersom du er interessert i å dele informasjon, ta kontakt på epostadressen nevnt ovenfor!

  Vennlig hilsen
  Nicolai

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.