Verdens beste TV-serie?

… spør Dagbladet, og med listen de har nominert, fikk jeg faktisk litt problemer. For det var jo mye bra der, jo. Men det er også mye vi kan forbigå i stillhet.

Simpsons er en så soleklar favoritt at jeg mistenker noen for å ha klusset med noe, men, men — det er en god serie, og ville nok vært blant mine 5 på topp. Og ikke minst har den en rekke gode sitater! «Oppfølgeren» Futurama fenget meg ikke helt på samme måten. Litt for store forventninger, kanskje.

M.A.S.H er en annen som nok ville vært på min topp 5-liste. Humoren er bra, den politiske ukorrektheten er akkurat passe, og Hawkeye er konge. Tidvis stor skuespillerkunst, særlig de siste episodene.

illustrasjon Twin Peaks er en mulig vinner hos meg. I alle fall en av de beste TV-seriene jeg har sett. Jeg synes ikke den passer helt inn i denne sit-com-rekka da, men. Og for den som opplevde Twin Peaks da den gikk første gang, med all hypen, «Laura Palmers hemmelige dagbok» på Narvesen og hele greia. Sukk. Og så Audrey Horne, da … *sukk*.

South Park. Joda. Den fortjener også en plass. Syk, syk humor, men med en rekke mer eller mindre klare poenger.

Og i og med at drama og sit-coms er blandet i skjønn forening her, må jo Kalde Føtter være med. på lista mi. Joda, jeg vet det er en «dameserie», men jeg liker den godt likevel, jeg. Svært godt. Gleder meg til NRK finner det for godt å sende neste sesong!

Jøss – det ble jo en topp-5-liste, det. Og kanskje en påminnelse til meg selv om at jeg ser litt for mye TV …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.