Travelt

… for tiden. Ikke tid til så mye bloggings som jeg kunne ha hatt lyst til. Men jeg synes likevel jeg må gi et livstegn fra meg dann og vann, og velger å gjøre det med en vits fra Thomas Bjørnseth til newsgruppen no.it.sikkerhet.diverse:

En gruppe på helikoptertur over Seattle merker ikke tåken som kommer sigende, og snart kan ikke lenger piloten si sikkert hvor de er. Passasjerene begynner å bli nervøse, så piloten må finne på noe raskt for å finne veien tilbake til flyplassen før de går tom for bensin eller passasjerene får panikk.

Han fører helikopteret sakte ned og frem til de kommer til en stor bygning hvor de i et vindu kan se en mann. Piloten manøvrerer helikopteret helt bort til vinduet og holder opp en lapp hvor det står «Hvor er jeg?». Mannen i vinduet skribler noe på en lapp og holder den opp: «Du sitter bak spakene i et helikopter».

Piloten tenker seg litt om, fører helikopteret opp så det er klar av alle bygninger og legger kursen rett mot flyplassen hvor han lander problemfritt.

Etter landing er passasjerene mektig imponert, og en av disse spør piloten hvordan han kunne bruke svaret fra mannen i vinduet til å navigere trygt hjem. Piloten svarer: «Svaret jeg fikk var korrekt, men allikevel helt ubrukelig. Etter å ha tenkt litt innså jeg at vi var nødt til å befinne oss rett utenfor Microsoft sitt hovedkontor, og kunne enkelt finne rett kurs hjem.

<9tp9ous2inaml5i2lbcjugei1bcla4qdls@4ax.com>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.