Turbo-teller

Loggfila mi vokste plutselig kjempefort, og telleren gikk plutselig som på Shellbensin, uten at jeg kunne skjønne hvorfor – ikke før jeg kom på å sjekke «Soleplassland».

Og der var jeg jo nyhetssak! Eller rettere sagt, «Tre Små Kinesere»-bildene mine var det. Tøft. Nå må det i anstendighetens navn nevnes at jeg hadde sendt dem en liten mail for å tipse om galleriet, da, men det var gøy likevel. Små gleder.

7 tanker om “Turbo-teller

 1. Kor arti! Selvsagt husker jeg best =), og så er det mitt kamera, et stusselig lite aps-papirformat =( *kjempemisunnelig på ditt nye*.

 2. Ingen home.no.net-logg, nei – dessverre. Men, men, alt kan man ikke få for kroner 0,-

  Så, jeg logger selv, «manuellt» (PHP er litt innblandet, da), og så sender jeg loggfila hjem på mail når den begynner å vokse seg stor. Så, jeg logger bare rene sidevisninger, da – ikke treff på bilder og slikt.

 3. Blir loggfila lagra i eit eller anna standardformat, slik at du kan bruka logganalysatorar på ho?

  Planar om å legga ut PHP-koden?

  Elles vil eg minna om at det ikkje er so *fryktelig* dyrt å få nettstaden sin på eige domene, *med* ekte loggfiler + mykje anna kjekt.

 4. Den er ikke helt standard – det er ikke alle opplysningene jeg er like interessert i (sånn som user agent, for eksempel – hva skal vi med den informasjonen ;-), og jeg bruker ikke noe analyseverktøy på den foreløpig.

  Men formatet er såpass simpelt, da, at de fleste loggeanalyseverktøy som kan customizes nok ville kunne hjelpe.

  Og eget domene? Takk for tipset, men jeg har noen av dem. Jeg har til og med to webhotell som ligger nesten brakk, og som ikke er knyttet opp mot noen bestemt organisasjon. Grunnen til at jeg likevel bruker http://home.no.net/, er litt stahet og mye prinsipp – tjenesten er for god til å ikke brukes skikkelig.

 5. Nja, informasjon om kva nettlesarar og operativsystem dei besøkande brukar synest no eg er *interessant*, om ikkje akkurat so nyttig.

  Og det kan jo vera greitt å følgja med om det kjem nye e-postadressesankarar eller andre vonde bottar (eg har ei lista, lang som eit vondt år, over slike bottar som eg blokkerer).

  Elles *er* home.no.net gratis og bra, men eg vil ikkje vedda livet mitt på at det alltid vil forbli det. Og sidan du allereie har domene og vevhotell vil eg tru det er *betre* å bruka desse.

 6. Flere av mine webhotell er bedre, helt klart. Men det mest skremmende, er at et eller to av dem faktisk ikke er det 😉

  Men, hvis ingen bruker http://home.no.net/, er det nok heller ingen som gidder å drifte tjenesten. Så, jeg tror at sannsynligheten for at de forblir gratis og bra er større hvis jeg bruker dem, enn om jeg lar være.

  Og så er det som nevnt det prinsipielle, da. Det må da gå an å få til en brukbar privat hjemmeside uten å leie plass til den?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.