Dagens Britney-nytt

illustrasjonBritney-magasinet har i det siste ligget i dvale på grunn av en skremmende mangel på Britney-stoff. Det meste har dreid seg om bruddet med Justin Timberlake, og det er ikke helt det vi er ute etter. Men endelig, på MTV Video Music Awards, alle pop-skandalers arnested, slår hun til igjen.

Britta viste tydelig at hun har kommet over Justin, og har heller fått øynene opp for Madonna. Som igjen så ut til å ha sansen for både Britney og Christina Aguilera. Som forøvrig hadde kjøpt seg ny kjole for anledningen.

Noen vil sikkert hevde at trioen gjør dette kun for å tiltrekke seg oppmerksomhet, men det ser jeg på som like usannsynlig som at jeg skulle ha skrevet dette for å vise og linke til masse bilder av temmelig søte og veldig lettkledde popstjerner i utfordrende situasjoner. Helt utenkelig, altså.

Bilder og stoff er hentet fra VG-nett (http://www.vg.no/).

32 tanker om “Dagens Britney-nytt

 1. Selv om jeg til tider liker alt det «spennende og oppsiktsvekkende» som gjøres i popbransjen, spesielt med de søte, små popbimboene (ja, de er det) syns jeg faktisk litt synd på de at de må gå så langt for å få litt oppmerksomhet og platesalg..
  Ja, de har det sikkert fint i millionvillaene sine, men de selger jo gjerne hva det skal være for å selge et par plater ekstra..
  Jaja, de gjør som de vil. Eller rettere sagt, som managementet dems sier de vil.

 2. Hadde ikke kostet meg en kalori å kline til med alle de tre nevnte damene samtidig – og vist meg offentlig med kjolen til Christina (vel, i hvert fall i et svært mørkt lokale – for den lønna de har.

 3. Men sånn i etterpåklokskapens.. eeh. klokskap? så var det jo ikke ordentlig klining de drev med.. De brukte jo ikke tunge eller no..
  Men nok babling om dette. Det er jo nettopp reaksjoner de vil ha. Nå gidder ikke jeg mer

 4. Det er jo det jeg sier.. Skal man nå først sjokke og kysse «hverandre» må man da ihvertfall bruke tunge!
  Dårlige greier….
  Og der ble jeg lokka videre med på dette temaet.. 🙂

 5. Ny oppdatering hos VG i denne saken: Cristina og Madonna satte størst pris på kliningen, mens Britney var mest tilbakeholden. «Kyss meg, Britney, kyss meg!», måtte Madonna nærmest rope, etter hva jeg forstår av VGs oppfølgingssak:

  http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=74298

  Guy Ritchie var visst temmelig fornøyd under showet, mens Justin Timberlake hadde en dyster mine gjennom hele fremføringen. Ikke så rart, kanskje?

 6. Britney er bare best!!!! Hun er drit PEN!! Og flink til og synge!! Det er sååååååååå DOMT at justin og Britney ikke er sammen lenger! Hilsen Britney fan!!

 7. Lasse, jeg må bare spørre: Hvor kommer alle disse Spears- og Olsen-elskende førskole-kommentatorene fra? De fyller jo bloggen din med kommentarer om hvor flink(!) Britney Spears er til å synge og hvor fantastiske(!) skuespillere Mary Kate og Ashley Olsen er.

 8. Det er ikke godt å si. Når det gjelder Olseningene, kom det tidligere av uanstendig god Google-ranking på den siden hvor jeg nevner dem, men dette er visst over nå.

  Når det gjelder Britney, er jeg mer usikker. Jeg kan egentlig ikke tenke meg at Britney-magasinet har så mange lesere, søkemotortreffene er ikke spesiellt gode og i bloggesfæren min er det ikke mange småttingser, svjv.

  Vi får se. Jeg kan jo tenke på å begynne å filtrere på antall sekvensielle utropstegn eller noe sånt.

  (Kanskje en god idé? Finnes det tilfeller hvor man trenger mer enn tre etterfølgende like tegn?)

 9. Å filtrere innlegg på antall sekvensielle tegn hørtes helt genialt ut. De eneste tilfellene jeg kan tenke meg at man trenger mer enn ett tegn er hvis man skal skrive tankestrek i ASCCI (dobbelt bindestrek), ‘?!’ som et utropende spørsmål, og ‘…’ som en slags «til ettertanke»- eller «henge litt i lufta»-avslutning på en setning. Det finnes helt sikkert flere tilfeller, men mer enn tre tegn kan jeg aldri tenke meg at er nødvendig.

  Men hva tenkte du å gjøre med innleggene du filtrerer? Gi dem en advarsel, et «instant» norsk-kurs, smekk på fingrene, nekte dem å poste..?

  (Og på slutten der ser du enda en sammensetning av tegn som vel er lovlig, og som har en mening. ‘??????!!!!?!???!?!’ betyr som oftest ikke stort mer enn ‘?’.)

 10. Jeg lurer egentlig på om man kan sette grensen til maks. tre av hvilket tegne eller hvilken bokstav som helst. Det vil si at folk får lov til å poste at «MKA er sååå bra, asse!!!», men ikke at de er «Sååååååå braaaaa!!!!!!!!». Hva blir regexen for «flere enn tre like tegn etter hverandre», forresten?

  Og respons? I første omgang tenkte jeg på en advarsel, bare en melding om at «kommentarfunksjonen krever vanlig norsk og standard tegnsetting, prøv igjen», mens hvis dette fører til at noen tar det som en utfordring, kan jeg jo nekte kommentering i 24 timer for den angjeldende IP-adressen.

 11. Riktig. En regex du kanskje kan bygge videre på, er: [^w ]{3,}. Denne matcher alle tegn som ikke (angis ved ^ inni klammeparentesen) er såkalte «word characters» (w) eller mellomrom, i en lengde av 3 eller mer ({3,}).

  Ønsker du å ikke matche flere tegn enn [A-Za-z0-9_] (som tilsvarer w), er det bare å legge disse tegnene inn i klammeparentesen. Ønsker du å gjøre motsatt matching, nemlig at du ikke ekskluderer, men inkluderer tegn, fjerner du bare ^ i begynnelsen, og angir hvilke tegn du ønsker å matche. F.eks.: [!.?]{3,}.

  PS: Backslash () blir strippet i kommentarene, så man må doble dem for at de skal komme med.

 12. eg vil si at britney spears ruuler .. hun er bare digg å bare best! hvis det er noen som er fan av henne besøk hjemmesiden minhttp://www.lovelygirl.tk der for dere masse info om henne pluss masse bilder av henne osv. venlig hilsen blerta ibishi

 13. hei hei lasse.. kan du være så snil å fortelle meg hvordan du har klart å gjøre siden din så kjent??? lurer veldig på dt.. hadde vært kjempe snill om du gadd å svare mg på dt.. uansett hvor jeg søker kommer din side opp hehe… hilsen fredrik 15

 14. Fredrik: Det er stort sett tre ting som gjør dette:

  1. Relevant og oppdatert innhold. Jeg skriver om mye forskjellig, men har alltid mye tekst. Det er det søkemotorene leser, og det er det de arkiverer. Så, veldig kule sider med masse bilder er nok pent å se på – men søkemotorene ser ikke bildene. Videre må språket være forståelig – SMS-språk eller masser av skrivefeil vil bare bli funnet av de som søker med SMS-sprk og skrifeveil.

  2. Linker fra andre, gode sider. Hvis en side som skårer høyt i søkemotorene linker til meg, vil jeg skåre litt høyere. Mange av mine venner i linkelista mi har veldig høy skåre, og jeg låner altså litt autoritet av disse.

  3. God, validerende HTML. Dette er alltid en sikker vinner dersom det dreier seg om å bli funnet. på nettet. Det er mye lettere for søkemotorene å katalogisere siden min hvis de ser hva det er for noe på den.

  Les ellers min lille notis om søkemotoroptimalisering: http://www.lassedahl.com/b/20040511_1

 15. britney er egenltig veldig flink til å synge
  men hu kan beholde klæra på i hvertfal i toxik
  men evritime er den fineste sangen dah!!!:-)
  kozzy og klemzy ei som syntes britney er helt ok

 16. jeg liker britney jeg er fan av henne!
  jeg tror jeg kansje ikke ville klint med britney men kansje vis jeg hadde fått penger

 17. jeg synes britney er veldig flink å synge, jeg liker hun veldig godt. jeg har masse musikk hennes.hun er veldig fin også.

  hilsen katja

 18. jeg har vert fen av britney siden jeg var 3 år. og set en hau av bilder av hun. jeg synes det er dumt at hun har blit så blubben og rar i fjeset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.