Gratulerer, Lille Mann!

illustrasjonwww.ellendahl.com står det litt om hver enkelt dag, blant annet hvem som har navnedag. Og i dag, søndag 30. november, er det Andreas og Anders sin tur. Og vi har en Anders her i huset – så gratulasjoner er på sin plass.

«Vår» Anders er forøvrig travelt opptatt med å glede seg til jul – og julegaver. Når bestemor spurte hva han ønsket seg, kom det nesten uten betenkningstid: «Pakker!». Ellers har mamma og meg fått et lite hint da Anders fant Lego brannstasjon i en katalog, og proklamerte: «Den kan æ ha’ hjæm», fulgt av et forsiktig «Snart e’ de’ jul …».

Og om noen av dere som har tenkt å kjøpe gave til Anders til jul fremdeles ikke har bestemt dere, virker det som om ønskelisten er omtrent slik:

  • Lego Explore (det som før het Duplo)
  • Alt som er kompatibelt med Brio jernbane
  • Alt som har med racerbiler å gjøre – spesiellt Petter Solberg
  • Puslespill

Men som nevnt: Det viktigste er nok pakker. Og jeg tror nok det blir tilstrekkelig av den sorten.

1 tanke om “Gratulerer, Lille Mann!

  1. Vel. Jeg husker når jeg var på «den alderen» selv og da var vel strengt tatt Lego og Brio veldig kompatibelt. Selv lekebiler var en høydare i Legobyene mine 🙂

    Men. Jeg passer jo på å sende en noe forsinket gratulasjon til rett person og regner jo med at han leser sidene til «far» støtt og stadig og får den med seg 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.