Kyrre er nedlagt

Kyrre har offentliggjort sin bloggestopp, og siden det er lenge til og lenge siden 1. april, ser jeg ikke noen grunn til annet enn til å tro på ham. Men jeg synes det er litt trist.

I sin siste artikkel (se link over) nevner han nemlig at han «ikke har mer å tilby». Vel – hvis det hadde vært en forutsetning for å kunne skrive blogg, burde min vært lagt ned for lenge siden. (Spesiellt siden jeg ikke er den mest iherdige til å oppdatere for tiden. Heldigvis er andre i bloggelista mi litt mer aktive, slik at jeg i det minste har noe å lese på.) Men nok om det, bloggen her vil nok ligge her selv om det ikke alltid postes så veldig spennende innlegg her, og jeg garanterer heller ikke noen minstefrekvens. Jeg garanterer ikke at det som skrives her er lesbart, engang!

Når det er sagt, må jeg likevel få si at jeg respekterer Kyrres beslutning om å kutte bloggingen fullt ut. Men det betyr ikke at jeg trenger å like den – jeg vil nok savne de små glimtene inn i en virtuell venns liv. Måtte han komme tilbake igjen!

7 tanker om “Kyrre er nedlagt

  1. Vel. Nei. Denne gangen kommer den ikke tilbake. Men! Jeg er fremdeles på mail og MSN messenger og fremdeles kommer jeg til å plage dere bloggere med dårlige kommentarer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.