Gode og dårlige nyheter

Bilde fra VGDagens gode nyhet, er at WRC4 er sluppet! Verdens beste bilspill har blitt enda litt bedre. Og nå også med multiplayermodus. Spørs om jeg tør meg ut på det da, men …

Spillet må i alle fall i hus, for eksempel til jul eller noe sånt (hint, hint) — jeg får vel ikke tid til å spille det før, heller — og jeg gleder meg vilt.

Den dårlige nyheten er at Gran Turisimo 4 er utsatt. Det er nok et glimrende spill, men det kommer ikke til jul. Vel, vel. Jeg har fødselsdag i april. Hint igjen.

Bildet er lånt fra VG-nett, og er fra deres serie med skjermbilder fra Gran Turisimo 4

9 tanker om “Gode og dårlige nyheter

 1. Trodde et øyeblikk det var snakk om GT4 som hadde blitt lansert jeg, og pulsen var i taket og beina klare til å løpe for å kjøpe.. Men så er det bare WRC4. Pøh.

  Og utsatt er den også?

  Depper nå.

 2. Om jeg noen gang skulle gå til anskaffelse av en Playstation hadde det utelukkende vært på grunn av WRC3-4 og evt etterfølgere. Får kose meg med Colin McRae 2005 inntil videre – dog ingen dårlig erstatning…

 3. Såg i ønskelista at du ønska deg WRC4 til playstation. Eg meiner at dataspel er mykje betre! Tenk på grafikken. På ein TV-sjerm er det jo elendig oppløysing i forhald til ein dataskjerm (Men så må du jo ha ein svært god datamaskin).

  Visst du vil ha eit bilspel som (sikkert) er billigare kan eg annbefale «Need For Speed Hot Pursuit 2». Det spelet har ekstremt god grafikk (på datamaskin selvfølgelig). Då mener eg f.eks. tre som beveger seg 3Dmensjonalt osv …

 4. Enig med deg i at en PC rent teknisk sett er bedre, Knut. Men det er et noen ting som likevel taler for PS2:

  1. WRC4 kommer ikke til PC.
  2. Utviklerne av spill til PS2, vet nøyaktig hva hardwaren makter og ikke, slik at kompabilitetsproblemer er eliminert.
  3. Med 8-12 timer foran dataskjermen i snitt, er det litt godt å se på en annen skjerm av og til 🙂
  4. En PC som yter bra når det gjelder spill, koster mye.
  5. Og nevnte jeg at WRC4 ikke kommer til PC?

  Ny WRC4-webside oppe også. Et lite Flashhe¤¤ete, men trailerne og skjermbildene er litt kule, da. http://www.wrc4-thegame.com/

 5. Men, men… bilspill er jo dritkjedelig! Du sitter jo bare og gjør det samme HELE tiden. Takke meg til et godt adventurespill… forresten. De lager jo ikke slike lenger. Jaja, takke meg til spill som Jedi Outcast… men det kjøpte jeg for et og et halvt år siden og det er over et halvt år siden sist jeg hadde tid til å spille det. Jaja.

 6. Hvis du gjør det samme hele tiden. Elf – så skjønner jeg at du synes bilspill er kjedelig. Jeg lærer hele tiden, og kjører bedre og bedre. Så blir tidene bedre og bedre, og mulighetene flere og flere.

  Et godt adventurespill er morro, det – men hvis man synes bilspill er kjedelig, er det nok mest fordi man har spilt kjedelige bilspill, tror jeg.

 7. Er det noen som har juksekode til WRC4. Det er så driiiiitkjedelig å kjøre i timesvis for å få oppgrader baner og biler.

  Colin Mc

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.