Endelig tilbake

illustrasjonEtter lang tid uten min kjære bærbare PC, kan jeg endelig blogge fra sofakroken igjen!

Min nye, gode gamle bærbare fikk nemlig noen småproblemer tidligere i år, etter å ha tjent meg godt i over to år. Lenge har skjermen av og til gått i svart – backlighten har gitt opp – og det har skjedd oftere og oftere det siste året. Og når den under oppdatering av Windows XP SP2 også viste alle tegn på at harddisken var ferdig, fant jeg ut at det var på tide å sjekke om HP og kjøpsloven var enig, og at det faktisk er fem års reklamasjonsrett (vel, mer enn to, i alle fall) på produkter som er ment å vare «vesentlig lengre enn to år».

HPs service var slettes ikke ille, jeg fikk retursak, og sendte maskina inn til Infocare. Etter en ukes tid fikk jeg den tilbake. Ny skjerm og kjempeglad! Men, det tok ikke lang tid før jeg fant ut at harddisken nok var den samme gamle. Kjempenedtur.

Men servicen var faktisk like grei når jeg reklamerte på reparasjonen også. Denne gangen tok riktignok reparasjonen noe lengre tid, men harddisken ble byttet.

Så nå er den tilbake, med nyinstallert og -oppdatert Windows, og trådløst nettverk og Firefox nettleser på plass. Måtte den vare i to år til!

2 tanker om “Endelig tilbake

  1. Ingen museplateproblemer. Den har oppført seg glimrende fra dag 1. Jeg er veldig fornøyd med denne maskinen på alle måter, selvfølgelig med unntak av de feilene jeg måtte få reparert. Men feil er ikke så ille, når servicen er som i dette tilfellet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.