Årets julegave?

Wal-mart er etter hva jeg har forstått en gigantisk handelshuskjede i USA. Hos dem får du kjøpt en bærbar PC for 498 dollar, eller omtrent 3.075 kroner. Og den kommer til og med med Linspire Linux!

Selvfølgelig har den også kontorpakke (OpenOffice), programvare for Internett og ellers det de fleste av oss trenger. Og skulle du trenge noe mer, er det jo bare å laste ned.

Maskinen er basert på VIA sin C3-prosessor – som ikke er noen racer, men som bruker lite energi. Maskinen er likevel oppgitt til å ha beskjedne «mer enn 1.5 timer brukstid», noe som kanskje sier noe om hvor pengene er spart på maskinen. For de øvrige data er slettes ikke ille:

  • 14.1” skjerm
  • 128 MB minne
  • 30 GB harddisk
  • CD-ROMspiller (selv om det ser ut som om det står DVD på det store bildet)
  • 4 USB 2.0 porter

Joda – jeg hadde gjerne betalt drøye tre tusen for en slik jeg, ja. Er dette Elkjøps neste satsning?

6 tanker om “Årets julegave?

  1. Fikk for noen dager en e-post fra en kamerat av meg som er bosatt i USA, og han hadde nettopp investert i tre slike! En til seg selv og fire som som julegaver (med hensyn til pengebruk kan det for ordens skyld nevnes at han er aksjemegler). Han synes dette var en grei gave, men var ikke fullt så fornøyd for egen del. Maskinen ville blant annet ikke kjøre diverse finansprogrammer, men det bryr ikke vi vanlige dødelige oss om…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.