Technics SL1210 MK2 og Pioneer DJM 600

ønskelisten min har det lenge stått en Technics SL1200 MK2 vinylplatespiller. Det har jeg ennå ikke skaffet meg. Men SL1200 har en bror – SL1210 – som bare skiller seg fra originalen ved at den er svart. Og slike har jeg nå to av!

Det var selvfølgelig noe jeg kom over på nettet. To slike spillere, og en av de råeste diskotekmikserne som noen sinne er laget, Pioneer DJM 600. Jeg måtte bare ha dem. Ikke spør hvorfor, det er egentlig ikke noen fornuftig grunn til det. Men nå står de nå der.

De kom fram noe transportskadet, men det meste av reservedeler er innkjøpt, og de er nå i så bra stand som man kan forlange. Så nå går det på vinyl, og når man er ekstra tøff, prøver man seg på litt miksing og sånt. Og tanken om å innrede et lite studio i kjelleren har så vidt begynt å røre på seg i bakhodet …

Vi får se. Og med det samme – denne mikseren er overkill til alt jeg noen gang trenger en mikser til. Så hvis du har kommet til denne siden fordi du av en eller annen grunn trenger en slik mikser, er jeg villig til å diskutere tilbud på den. Men det må være gode tilbud – for den er skrekkelig morsom å ha stående, også!

15 tanker om “Technics SL1210 MK2 og Pioneer DJM 600

 1. Gratulerer, Lasse!

  Nå er du nesten like tøfft utstyrt som meg. 🙂

  Technics SL1200 MK2 har jeg eid i mange år nå som DJ, men siden DJ-karrieren har ligget i dvale i sju år så står alt pakket ned i boden. Vi får se når jeg har funnet ny leilighet om det ikke blir plass til å sette det opp. 🙂

 2. Hehe, et noe utradisjonelt forslag. Jeg tror jeg må få satt opp min Denon igjen, for den har også stått i en eller annen eske lenge nå. Det er jo synd å ikke spille all den gode musikken. Skjønt det finnes en god del som ikke er særlig bra også, da, ikke minst i singelsamlinga.

 3. jg har en Technics SL-Z1200.
  ac^220-240V 20W 50HZ. Som skal selges pent brukt

  TEKNISK INFO:
  * Spenning: 230V/50 Hz
  * Vekt: 5,8 kg
  * Dimensjon: 320x111x320 mm
  * Anti-Shock minne
  * Pitch +/- 8, 16, 33, 50%
  * Reverese play
  * EFX’s
  * Innebyggd BPM-counter
  * Tempo control (mastertempo)
  * 4 x cue-punkter
  * Sample funksjon
  * Roterende direktedrevet joghjul
  * S/N ratio 100dB
  * SD card for å lagre info
  * CD, CD-R, CD-RW og MP3 kompatibel
  * Hodetelefon utgang
  * Bitrates/MP3: 32kbps-192kbps

  Dersom du ønsker mer informasjon om dette produktet, vennligst ring =93840383

 4. Jeg greide ikke å bestemme meg for om denne annonsen var sylfrekk spam eller god bruk av bloggen min – så jeg lar den bare stå, jeg. Det kan jo hende noen er på hvileløs jakt etter akkurat denne spilleren.

  Men det betyr ikke at dette er noe annonseforum. Jeg vil nok komme til å slette annonser hvis det blir noen vane.

 5. hadde et par spillere selv for mange år siden – skjønner at det var en STOR STOR STOR feil å selge dem billig i et svakt øyeblikk på nitti-tallet. Dette er nok en variant av leketøy for store gutter. (hilsen 70 modell) Ring meg først når DU har et svakt øyeblikk – 90067222. Og, God Jul !

 6. Det var mikseren jeg kjøpte reservedeler til, platespilleren har jeg faktisk ikke fått tak i del til ennå – men der er det ikke noe «misjonskritisk» som mangler.

  Men ny pickup og nye nåler kjøpte jeg gjennom Pick-Up (!) på Fauske, og jeg har fått tips om en forretning i Bodø som skal kunne skaffe deler til SL1200/1210. Skal komme med tilbakemelding dersom jeg finner ut mer.

  Og hvis du er i nærheten av Trondheim, kan du stikke innom 3’45. De har visst et verksted som tar seg av slikt, men de er åpenbart ikke særlig interessert i kunder utenfor butikklokalet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.