Homsepatruljen

Homsepatruljen er flott, det. Den amerikanske versjonen er best, men den norske følger tett etter. Ser så mange jeg rekker, jeg.

Sånn. Endelig ute av det skapet.

Og ja – grunnen til at jeg nevnte det akkurat i dag, er at medbloggeres venner vissnok har en opptreden.

Og hvis noen har tenkt å nominere meg, men er redd for at jeg hadde blitt fornærmet over at noen oppfattet meg som «trengende»: Ingen fare!

Det jeg derimot har litt vanskelig å se for meg, er hvordan HP løser oppdraget sitt med å finne stor stil og haute coture noe sted på og mellom de to gatene som utgjør Fauske sentrum …

7 tanker om “Homsepatruljen

  1. Hmm, er det for flaut å innrømme at jeg ser på American Idol og nevne at nivået der er ca. 100 ganger bedre enn den norske? Det avslører jo at jeg har sett litt på den norske (og fått med meg de fleste av den amerikanske).

    Kan kanskje skylde på at jeg har en tenåringsdatter?

  2. Etter min mening er den norske homsepatruljen er bedre enn en amerikanske. Den amerikanske utgaven av «Kandidaten» er der i mot bedre enn den norske utgaven.

  3. Jeg synes også det kan være et relativt underholdende program. Men det slutter aldri å undre meg hvor ufattelig ekkelt og grisete deltakerne har det hjemme. Tviler på om jeg hadde fått innpass i programmet, til det har jeg det alt for ryddig og rent.

  4. Øyvind: Det er lett å tro at man har det rent helt til det kommer noen og løfter på akkurat det man ikke skulle løftet på 🙂 men om det gjelder hos deg, skal jeg ikke ha noen mening om, da 😉

  5. Det har du nok rett i de fleste tilfeller, ja, men ikke hos meg. Der kan det løftes på hva som helst hvor som helst 🙂 Men så har jeg fortid som renholdsarbeider gjennom flere sommerferier også da, og det har satt sine spor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.