27. juni 2006

Jeg så ei jente gående på vei til jobb i dag morges. Hun hadde på seg lue, skjerf og votter.

Noe Er Feil™.

11 tanker om “27. juni 2006

 1. Uh. Altså: Om ganske nøyaktig en-og-enhalv uke skal jeg på motorsykkelen opp til «mellom Evenes og Andøya». Men er det såpass at det ikke er tilrådelig på grunn av været «der oppe»? Er det virkelig så kaldt? Snø?

 2. Eirik: Tror du de gutta kan si i fra like før golfstrømmen takker helt av, slik at jeg kan bygge en flåte og bli med «siste strøm sørover»?

  Det er ikke snø, Kyrre – men heller ikke så langt fra. Det var 9 grader i Bodø klokka sju i morges, og rundt 7 grader i Saltdal. Så det er kaldt.

  Men så til de gode nyhetene: Mot helga sier «de» (meterologene, that is) at temperaturen skal stige, lørdag vil vi muligens komme opp mot midten av 20-tallet. Så jeg håper for deg, Kyrre, at det holder seg en stund.

  Men man drar ikke til Nord-Norge uten å ha med en varm genser og vindtett yttertøy, ikke en gang om sommeren, det er helt klart. Men det regner jeg med at dere motorsyklister allerede har tenkt på?

  Og mens jeg husker det: Trond? – Hold kjeft! 😉

 3. Goretex-jakke, goretex-bukse og er «standard» i alle fall hos oss så «vindtette» er vi stort sett. Stilongs og fleece-genser ligger (av erfaring) i sideveskene så vi er vel stort sett «varme» også.

  Sju varmegrader er sjelden kaldt på motorsykkelen. Sju varmegrader og regn kan derimot gjøre kjøregleden heller laber. Jeg krysser fingrene og håper dere får bedre vær fremover. I alle fall til jeg er hjemme igjen 😉

 4. Joda, Monica, hun hadde det. Det hadde vel vært veldig upassende av meg å legge til «dessverre»?

  Tatt i betraktning temperaturen i min egen nystartede bil, kunne jeg vært fristet til det likevel, men jeg lar være.

 5. Kyrre: Akkurat nå er deler av himmelen blå. Det ser riktig så bra ut. Men vi vet at været bruker kortere tid enn Paris Hilton på å skifte. Og jeg tror standardutrustningen din skal holde. Ellers er du hjertelig velkommen innom Fauske for å bunkre opp – eventuelt låne varme klær.

  Og Jarle: Det er lillesøstersen du snakker om! Hun var sikkert bare naïvt nysjerrig! Helt sikkert. Absolutt. Ja.

  😉

 6. Jeg takker for tilbudet. Kanskje en kaffekopp på Fauskes beste restaurant eller noe sånt på vei opp- eller hjem igjen kunne være noe i alle fall.

  Å låne varme klær er forhåpentligvis ikke nødvendig, og med den «maga’n» jeg har fått det siste året er det joggu ikke sikkert dere har noe i nabolaget som passer heller 😉

  Uansett er Fauske «midt i (siste|første) dagsetappe» så jeg tar i alle fall imot tips og hint om hvor man kan få seg en god- varm matbit (type «trailersjåfførmiddag») utenom McDonalds eller Burgerking. Altså trykker jeg på ordet god her 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.