Nok er nok

Helt siden vi lot som om vi ikke så Dawsons Creek (men likevel var merkelig utilgjengelig akkurat mens den serien rullet over skjermen), har Katie Holmes hatt en liten stjerne her i huset. Eller en stor en. Melankolske ungjenter med store, våte øyne er litt sjarmerende.

Og stjerner som henne, får jo litt slakk. Spesiellt når de i tillegg er unge og uerfarne. Så da hun fant ut at hun skulle rote litt med rom-kult-tilhengeren Tom Cruise, så kunne vi jo ikke si noe på det. Og som andre middelaldrende menn som får oppmerksomhet av unge jenter, gikk også rom-kult-tilhengeren Tom Cruise fullstendig av skaftet, først på Oprah og deretter med en reprise på The Jay Leno Show.

Så, Katie Holmes prøvekjører gammel mann, og Tom Cruise er patetisk. Hva er nytt med det? Jo, det som er nytt, er at Tom Cruise har fått det for seg at han skal scientofisere unge Katie. Og ikke nok med det, han snakker til og med om å gifte seg med henne. Så nå er morroa over.

Katie Holmes trenger ikke noen rakettreligion. Hun trenger heller ikke Tom Cruise. Hvordan jeg vet det? Enkelt: Hun er ikke forskjellig fra alle andre …

Så jeg kaster meg på oppropet: Free Katie Holmes!

4 tanker om “Nok er nok

  1. Jeg gir blanke i Katie Holmes, men alle som kan reddes vekk fra scientologenes klør MÅ reddes. En forferdelig organisasjon som utnytter folk på det groveste.

  2. Jeg så denne, Martin. Og må innrømme at jeg humrer litt når vi holder denne saken opp mot alle de veldig sinte reaksjonene på Øystein Djupedals utsagn om at ikke alle foreldre alltid er de beste foreldrene.

    Er det noen som tviler på at det kommende barnet kunne ha hatt godt av litt annen påvirkning enn den han eller hun får hjemme?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.