Beklager

Jeg beklager den noe puslete bloggefrekvensen for tiden, men jeg er midt oppe i en valgkamp!

Det er absolutt ikke min favoritt-ting å gjøre, jeg synes valgkamper er tabloide, konfliktskapende og lite konstruktive, men de er nå engang en del av politikken. Så jeg får vel ta det vonde med det gode, og la det stå til.

Og hvis jeg skal se sånn journalist-messig på det, har det slettes ikke gått ille for Fauske SV — vi har gått fram på meningsmålinger, vi har et lite håp om fortsatt innflytelse etter valget og ingen av våre kandidater har fått sine sveitsiske konti på forsiden i lokalavisen. Så sånn sett skal man jo ikke klage.

Men ellers går det mye ut på å gjenta det jeg har sagt i fire år til de som har hørt på det i fire år slik at media ikke skal si at jeg ikke lenger mener det, og å fortelle at jeg fremdeles er i mot det jeg har brukt hvert kommunestyre de fire siste årene til å fortelle at jeg er i mot. Samme hvor meningsløst det høres ut, er det visst det som er valgkamp.

Om et par uker er det uansett over, og jeg håper jeg da får tilbakemelding på at jeg har sagt det samme en gang til på en såpass tillitvekkende måte at jeg får være med å forme lokalsamfunnet i fire år til. Fauske-folket får bestemme!

Men nå er det lørdagskveld. Ungene er i seng, jeg har funnet fram en øl og jeg kladder et brev til alle de fantastiske folkene som har sagt ja til å stå på lista vår – de fortjener en stor takk. Og jeg tenker på det at dersom jeg får makt, skal jeg sørge for at folk husker at de ga meg den. Og om valget skulle gå på tverke for meg og mine? Jeg skal nok greie å si i fra likevel!

6 tanker om “Beklager

  1. Hehe — jeg leste i en avis i dag at en viss prosent av velgerne ville gi sin stemme til «Siv Jensen og Fremskrittspartiet». Med et slikt nivå på de som rapporterer fra valgkampen, er det ikke til å undres over at det kan gå i surr for noen og en hver …

  2. Martin: Er det ikke «ingen kommentar» man svarer på slikt? Men på landsstyremøtet i SV på torsdagen som var, hadde vi en uhøytidelig undersøkelse som antydet at det er langt mellom slikt i SV-kretser. Og Hedda: Takk skal du ha. Med en ordførergodtgjørelse på inntektssiden kan det nok bli flere turer til ishavsbyen, også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.