Blomsterbarnet i meg

Jeg fant ut at det ble litt feil med snømanndesign etter 17. mai, og måtte derfor redesigne litt her. Eller «redesigne» i anførselstegn som vel blir mest korrekt — å kalle det jeg limer sammen her for design er en vel kreativ omskriving, hvis vi skal være ærlige. Og det skal vi jo.

Da jeg lette gjennom gamle filer, fant jeg et sengetøymotiv som jo er veldig sommerlett av seg. Og da jeg leste på Facebook at Ine listet «Fjerne alt med blomstermønster fra jordens overflate» som en av sine interesser, fant jeg jo ut at jeg måtte bruke det til noe. Og hvorfor er det så viktig å terge Ine? Jo fordi at her i huset går Ine stort sett går under det hele og fulle navnet «Vil-ikke-lenger-linke-til-Lasse-Ine».

Snufs.

Så derfor kjører vi på med blomster, og feirer sommeren som helt åpenbart er på vei. Skal ikke se bort fra at det plutselig dukker opp en stråhatt, også!

Utseendet er ikke testet i noe som helst annet enn Firefox 2.0.0.3 på Ubuntu 7.04, så hvis det er noe som brekker i andre nettlesere på andre systemer, er jeg veldig glad for et tips!

6 tanker om “Blomsterbarnet i meg

  1. Det var på tide, jeg begynte etter hvert å lure på om du hadde tenkt å kjøre på med snøflak hele sommeren! 🙂 Kan jo kjapt nevne at det nye designet ser flott ut i nyeste Opera under Windows, og at det falt i smak hos meg.

  2. Søtt. Jeg synes kanskje tekstbakgrunnen slipper gjennom litt for mye «blomster» og at teksten blir en smule «tung» å lese på grunn av dette, men du skal ha ekstrapoeng for søthetsgraden 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.