Cloud illusions

Erik Newth er en skyperson. Altså ikke en sky person, men en skyperson. Til den grad, faktisk, at han har meldt seg inn i The Cloud Appreciation Society, og har en egen Flickr-strøm med bilder av skyer.

Jeg er også veldig fascinert av skyer, eller egentlig himmel med skyer på. Det som først og fremst bergtar meg, er den evige forandringen, det at et hvert panoramabilde er unikt, det vil aldri se akkurat likedan ut igjen. Som barn ble vi hele tiden innprentet det unike ved fingeravtrykk og spesiellt snøfnugg, men jeg mener, se opp – hvert øyeblikk er unikt!

Jeg liker også veldig godt det at skyer er på et høyere plan, bokstavelig talt, enn oss, og at vi ved å se på skyene kan se lyset fra solen som har gått ned eller ennå ikke har stått opp. Det er liksom litt som å reise i tiden. Skyer er egentlig ganske fantastiske.

Så selv om jeg ikke holder helt samme klasse som fotograf, her er et utvalg av skybilder for å feire Eriks helt nyeste klubbmedlemsskap:

Gratulerer!

4 tanker om “Cloud illusions

  1. Nydelige bilder, Lasse. Jeg elsker også å ta bilder av himmelen og prøver å begrense meg på hvor mange jeg laster opp til flickr. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.