Cupeventyret 2006 er over

Så er det klart. Sandefjord slaktet Rosenborg i 1. omgang i dag, og selv om Rosenborg var best i 2. omgang, endte også den 1 – 1. Sluttresultatet ble dermed 2 – 5, noe som sikkert gir bra uttelling dersom noen satset penger på det.

Foto: Gorm Kallestad
Bildet er fra den gangen rosenborg slo Sandefjord på Lerkendal. Fotograf: Gorm Kallestad.

Cupfinalen i år blir dermed mellom Fredrikstad og Sandefjord, to lag som ligger på 10. og 11. plass på tabellen. Med maks uflaks kan faktisk begge finalelagene rykke rett ned … – men ut i fra det de to semifinalene har vist, kan det likevel bli en underholdende cupfinale.

Rosenborg får satse på serien, der er jo alle muligheter åpne. Men det forutsetter at man finner ut hva som gikk galt i forsvaret de første førti minuttene, Jeg regner med at alle som vistnok skal kunne noe om dette, mener alt de orker i offentligheten de neste par dagene. Selv skal jeg ikke mene noe særlig, men nøye meg med å komme med en observasjon:

Per Mathias Høgmo var tilbake på Lerkendal igjen. Riktignok bare på tribunen, men … jinx?

7 tanker om “Cupeventyret 2006 er over

  1. hehe bra observasjon

    høgmo har jo sameaner og samer kan dette med å kaste gann på fotballag. var en historie om båtsfjord eller noe hvor treneren la seg ut med en same og fikk en forbannelse tilbake om at laget hans ikke skulle vinne mer den sesongen. Og det gjorde de heller ikke, trass i at de var et av de beste lagene i avdelingen. mulig høgmo har feil uvenner der oppe.

  2. Ohh, Esquil – du er jo mer konspiratorisk enn meg, du. Jeg mente kanskje at PM var en notorisk ulykkesfugl, jeg – men kanskje er det skumlere hensikter bak?

    Og Petter: Selv om du er lite interessert, må du få meg deg cupfinalen. Det er stor underholdning også for ikke-fanatikere. Selv om lille-Eggen gruser dere der :-).

  3. Torbjørn: Påstanden din er definitivt feil. Fotball er lidenskap, og når det kommer til lidenskap er det umulig å spå utfall Det vet alle som har elsket. Og det er bare i Unge Høyre de tror «økonomi» og «lidenskap» har noe med hverandre å gjøre.

    Og Øyvind: takk for trøstende ord. Det hjelper litt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.