Den stasjonære PC-ens revansje?

Akkurat da alle ble enige om at PC-er skal være bærbare, finner jeg et produkt fra BMW og Thermaltake som får meg på bedre tanker.

Thermaltake Level 10 Big Tower er altså et kabinett som faktisk skiller seg ut fra mengden. Det mildest talt originale utseende er altså et kabinett med plass til 3 5¼ og 6 3½» stasjoner. Diskene er «hot-swapable», slik at RAID-disker skal byttes ut mens systemet går dersom du har OS-støtte for det.

I tillegg har det god kjøling, 8 utvidelsesspor med plass til for eksempel et par ekstreme skjermkort, enkel tilgang til alle delene og en skyhøy WOW-faktor (og nei, jeg snakker ikke om World og Warcraft denne gangen).

Ulempen? Vel, det koster rundt 6000 kroner. Uten strømforsyning. Men det er nesten så jeg synes det er verdt det.

3 tanker om “Den stasjonære PC-ens revansje?

  1. «da alle ble enige om at PC-er skal være bærbare»

    Nå har jo saken noe som ligner på håndtak på toppen så bærbar er den i aller høyeste grad. Om man virkelig skal spikke fliser altså.

  2. Hihi – poeng, Kyrre. Men på den andre siden, blir den å veie noen kilo med alt på plass, så «slepbar» tror jeg er et mer dekkende ord på denne.

    Men det er klart, den må jo kunne flyttes på. Poenget, eller i alle fall ett av poengene, med dette kabinettet er vel å bli konge på The Gathering?

  3. Bilde av PC-kabinettet minner meg litt om filmen «The Fly», hvor man kom ut av «maskinen» med innmaten på utsida av kroppen, eller noe i den duren. Litt vrengt, altså. Uhm. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.