Det går rette veien …

9-0 etter to kamper er slettes ikke ille, men det er for tidlig å friskmelde noen som helst ennå. For det er Ham-Kam og Odd som er slått. Og akkurat nå ligger de på henholdsvis 13. og 14. plass på tabellen. Det trenger derfor ikke å bety all verden.

For fremdeles er det mye som mangler i forsvar, og fremdeles brennes sjanser i fullt monn. Det holder ikke hvis man har ambisjoner om å vinne serien. Og det synes jeg vi må ha, selv om det er seks poeng opp til Start – det er mange kamper som ikke er spilt ennå. Alle poengene er like gode, så selvfølgelig er det flott at vi vinner selv om vi møter de som ligger på bunnen av tabellen. Og serien er jevnere i år enn jeg kan huske den har vært, så det er nok ingen direkte dårlige lag i eliteserien.

Ellers er det flott at Per Ciljan Skjelbred ser ut til å begynne og score, og det er veldig bra at Haral Martin Brattbakk har funnet tilbake til gamle takter. (Oppdatering: Dagbladet har en positiv dekning av kampen, sett med RBK-øyne)

Men det er først neste helg vi får se om Rosenborg er på vei ut at den lille hengemyra de har slitt i en liten periode. Da skal de besøke Brann i Bergen. Brann har nok også lyst til å vinne serien.

Kampen er i gang. Arne kommenterer. Søndag 19.06 klokken 20:15 på NRK1.

3 tanker om “Det går rette veien …

  1. Jeg er ikke Fausk’væring! Æ e i fra byyn, sjø.

    Men Glimt er på en andreplass likevel (de har jo tross alt vært RBKs farmerlag), og Anders skal begynne i Fauske-Sprint når han blir like stor som nabogutten – så det blir sikkert noen kamper på sidelinja med supporterutstyr der, også.

  2. Og ikke nok med at de møter Brann neste søndag. Uka etter er det VIF som gjester Lerkendal. Toget om seriegullet går med all sannsynlighet de to neste ukene.

    Men først gleder jeg meg til å få med meg Byåsen – RBK i 3. runde i cupen på Dalgård på onsdag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.