Det ser bedre ut

Årets RBK-utgave har variert litt, 9 poeng på de 6 første kampene er et snev under pari, men det er glimt av storhet i det, også. Sesongåpningen mot Lillestrøm var god, og det beste i gårdagens kamp mot Sandefjord var også godt å se på.

Foto: Gorm Kallestad
Bildet er stjålet fra Adresseavisen. Fotograf: Gorm Kallestad.

Kanskje var Alexander Tetteys 3-1-scoring kampens høydepunkt, selv om det også var morsomt å se at Steffen Iversen faktisk har begynt å score, og at Frode Johnsen fortsetter sin hittil veldig gode sesong. I går var han etter min mening banens beste, med konstruktivt angrepsspill som ga to målgivende pasninger, og viktige inngrep i forsvar.

Christer Basmas innlegg til Samuel Isaksen, som førte til Sandefjords redusering, får vi tillegge den smellen han fikk i hodet like før, det er ikke sikkert han var helt klar over hvilket lag han spilte på akkurat da, og det elendige spillet til Rosenborg etter reduseringen skyldes nok både sjokket etter den helt unødvendige scoringen i mot, og litt undervurdering av Sandefjord, som med utligningen våknet etter den tafatte førsteomgangen sin.

Og selv om jeg savner Arne Scheie, må jeg innrømme at TV2 gjør det ganske bra som Kongelig norsk fotballeverandør. Mye bedre enn jeg trodde. På TV2 Zebra får jeg til og med kampene i ekte 16:9, og med to kamper hver søndag og en på mandag, er sjansen stor for at minst en av dem inkluderer Rosenborg!

2 tanker om “Det ser bedre ut

  1. Jeg er enig i at TV2 gjør det bra som fotballeverandør. Ikke bare har de god dekning med hele kamper på hovedkanal og TV2 Zebra, men i tillegg slipper vi at fotballmagasinet fyller helga både på TV2 og NRK. Jeg trodde da de kjøpte den avtalen at mesteparten av kampene skulle bli betal-TV, men selv betaler jeg ingenting ekstra for TV2 Zebra og har massevis av kamper direkte.

  2. Om vi bare kan slutte å spille uavgjort nå.

    På søndag skal jeg på Ullevål. Dersom det står 1-1 når det er igjen et kvarter da, vil jeg se ti mann i angrep. Om det så fører til at vi taper 4-1, så gir jeg faen i det. Jeg vil bare se et lag som gir hundreogørten prosent for å vinne og ikke et lag som er «fornøyd med poengdeling på bortebane» og fokuserer på å «se bak resultatet».

    Såh det såh!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.