Forgetmenotts

I følge media er det drittvær i Norge, men noen har visst glemt å fortelle det til værgud avd. nord

Her var det 20°C klokka åtte i morges, og siden har det bare gått oppover. På jobben i Saltdal målte vi 26,7 grader på Knuts kontor. Det er han som har aircondition.

Og bildet? Jeg kunne jo sagt noe om å huske godværsdagene eller noe sånt — men sannheten er at når det er så varmt som nå, gidder jeg ikke engang å klippe plena, jeg mobilfotograferer heller ugresset …

4 tanker om “Forgetmenotts

 1. Hos oss (ferie i Sandefjord) har vi spist soft-is på trass og tross av været idag. 41mm nedbør i glasset på utsiden her fra 08 til 22 i dag.

  Media pleier forøvrig å glemme både avd. vest, midt og nord. Det er øst som teller. Har de drittvær her er det ramaskrik. Drittvær andre steder er bare eksotisk underholdning på tv for østlandet.

 2. Har du glemt at for østlendingene så stopper norge ved Trønderlag? 🙂 At vi har fint her i nord, gjelder ikke, for det er liksom ikke en del av landet… Særlig ikke når vi har det bedre enn dem der sør…

  Hører stadig i forbindelse med sommerturneer og slikt, at de skal besøke hele landet. Dvs. Trondheim og sørover 🙂

 3. PCB: Godt å høre at noen holder stand! Softis hører sommeren til — uansett nedbørsmengder. 41mm høres ekstremt ut, uten at jeg har noe å referere til.

  Eugenie: Den delingen er kjent, ja. Det er ikke veldig lenge siden nord-norske fotballag var utestengt fra NM i fotball …

  Men samme kan det være — finvær er godt, uansett hva de har andre steder!

 4. Interessant «skjebnefellesskap» her; vi helt i sør føler oss også ofte utelatt når den sentralt plasserte pressen kommer med sine vurderinger av nasjonale saker, det er vel strengt tatt først og fremst det sentrale østlandsområdet de ser på som nasjonen Norge, verken det lille sør eller det store nord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.