Fotball er morro

igjen, bør jeg kanskje føye til. Rosenborg valser over Brann, vinner 4-1 i TV-sendt fotballfest, og fotballhøsten er ikke helt trist likevel.

Men en ting vil jeg bare ha sagt: Gi Bjørn Hansen fornyet kontrakt. Dødballene til RBK har alltid vært et fryktet våpen, men under de siste trenerne, har det bare vært flaut. Nå kom Bjørn Hansen tilbake sammen med Høgmo, og mot Brann scorer vi alle målene i forbindelse med dødballer. Denne mannen er gull verdt!

Nå gleder vi oss til onsdag og Champions Leauge-kamp, og så vi greie å forhindre at Vålerenga vinner serien en uke før slutt til neste helg.

6 tanker om “Fotball er morro

  1. Fra en som bryr seg filla om fotball, og som har like lite peiling, kan noen forklare meg hva en «dødball» er? Har hørt uttrykket mye i det siste, så det er nok en Fin Ting™, men hva er det?

  2. Stian: Fotballfans er jo stort sett..vel, teite.. så de må hele tiden minnes på om at fotballen består av kuskinn og lær, og dermed ikke er et levende vesen.

    Så enkelt er det. 🙂

  3. Stian: Dødball kan vel enkelt sies er at ballen ligger død. Hjørnespark og frispark er typisk dødball (men også utspark fra fem-meter og innkast).

    Det betyr som regel at man får et innlegg foran mål, hvor hodestyrke er det avgjørende. Det er det Lasse tenker på når han skriver om at RBK er blitt bedre på dødball.

  4. Det er jo alltid en viss underholdningsverdi i å se RBK bli rundspilt og ydmyket, men jeg orker ikke å se en hel CL-kamp med RBK av den grunn…

    Men det er tross alt fint hvis VIF taper til helga, Start-gull er langt å foretrekke (jeg er Molde-supporter, så det er sagt).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.