Fredag igjen!

… og ukene har gått fort som åtte-til-halvtre-arbeider. Eller litt mer da, når vi regner med overtiden. Men det er uansett noe nytt for meg med all denne regelmessigheten, og arbeidspresset er formidabelt. Men, det er selvvalgt — og jeg trives kjempebra.

Men som før nevnt, går det ut over blogginga. Jeg har mange innlegg i bakhodet, men de kommer seg liksom ikke videre. For eksempel kunne jeg gjerne blogget om …

  1. Statsbudsjettet og satsinga på å gjøre det mulig å leve et anstendig liv som fattig her til lands (jeg misliker sterkt begrepet «utrydde fattigdommen»). Her tas det så mange og viktige grep at budsjettet egentlig er en historisk begivenhet.
  2. Mer om Kenneth Svendsen og Fremskrittspartiet Leserinnlegget jeg refererer til, viser egentlig hva som er problemet med det norske samfunnet: Forestillingen om at vi fortjener å ha det så godt som vi har det, og derfor blir mer opptatt av å kreve enn å yte.
  3. Norsk politisk debatt og det fullstendige fraværet av ideologi. Norsk media fungerer som mikrofonstativ for politikere som lirer av seg floskler som ikke har noen rot hverken i gjennomført politikk eller partienes ideologi. «Kritiske spørsmål» er noe vi sparer til Mia Gundersen, og ikke kaster bort på figurer som Jens Stoltenberg eller Siv Jensen.
  4. Grunnen til at det økonomiske krakket vi er på vei inn i, vil bli langt verre enn de aller fleste ser ut til å innse — men at vi likevel vil greie oss helt, helt fint.

Men som sagt, jeg har det alt for travelt. Og det er høst og mørkt. I slike tider blir jeg litt sliten og litt melankolsk. Så kommer jeg etter hvert i julestemning. Og da blogger jeg heller om «de fem beste (ettellerannet)», noe fra TV-underholdningen eller ett eller annet barndomsminne.

Så, dere er advart! Og ha en god høst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.