«Gilmore Girls» går inn

Med sjokk og vantro mottok jeg nyheten i dag: «Gilmore Girls» går inn.

Det betyr faktisk at det bare er fem episoder igjen på TV norge før skjermen blir mørk på onsdagskveldene (eller søndagskveldene, da — her i huset går den nemlig i opptak).

TV norge melder at det er samtaler på gang om en ny sesong, men med såpass stor usikkerhet 10 dager før siste episode sendes i USA, tør jeg ikke feste for stor lit til de ryktene.

Kos dere med de fem siste, folkens. Gilmore Girls vil bli savnet!

7 tanker om “«Gilmore Girls» går inn

 1. Det er en institusjon som forsvinner for oss.

  Nå er vi nok ikke riktig like pene og munnrappe som de to Gilmore Girls, men datteren min og jeg har likevel identifisert oss ganske sterkt med figurene i serien, og vi har kost oss masse med både nye og gamle episoder. Hva skal vi finne på nå?

  Og hvordan i all verden skal de rekke å fikse alt? Sånn at Lorelai blir sammen med Luke igjen, Logan (den bortskjemte sutregutten) forsvinner og moren til Lorelai blir litt menneskelig?

 2. Jeg føler med dere. Nå har jeg aldri sett et sekund Gilmor Girls men jeg ville antagelig reagert på samme måte om House ble kansellert.

  Ut fra bildene i blabla-artikkelen må jeg jo si at en mor-datter kombinasjon aldri har sett mer fristende ut…

 3. Jeg er enig i at de umulig kan rekke alt. Det de imidlertid kan rekke, er å lage så mange cliffhangere at det ville være umulig å ikke fortsette.

  Og Logan er en kjekk fyr — bare han får summet seg litt. Emily er menneskelig — jeg synes de siste episodene med fengslingen, mannens sykdom og til skutt hennes reaksjon på Lorelais brudd med Christopher tydelig viser det.

  Men når du kan følge slekta tilbake til Mayflower, forventes det en viss standard, så hun vil nok alltid holde maska, slik som hun viste morgenen etter Lorelai hadde fortalt henne om bruddet.

 4. Lasse: her jeg sitter på «Babettes» på Mo og snylter på bibliotekets nettverk, kan jeg bare konstatere at din kone er svært heldig. Dette er jo en serie med sterke chickflick-anstrøk, og jeg har ikke orket å henge med mer enn sporadisk før jeg har søkt tilbake til «House», «Battlestar Galactica» og «Shark». Jorunn har fått ha Gilmore Girls for seg seg selv. Mens Ellen altså kan dele opplevelsen med deg. Imponerende. 🙂

 5. Eirik: Gilmore Girls, eller GG som Lasse sier, er «hans» serie. Det var han som oppdaget den og fortalte bruddstykker av alle intrigene. Etterhvert ble jeg også dratt med da vi fikk harddiskopptaker, noe jeg ikke er lei meg for :). Lost er «min» serie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.