God jul – og den bortkomne julegavemerkelappen

Da er det på tide igjen. Huset er behørlig pyntet, gaven er kjøpt inn og pinnekjøttet ligger til vanning. Knotten og knøttet sover, men sikkert med puls på ca 360 og konemor er så snill som en kone med gaveforhåpninger ofte er. Alt er med andre ord klart for den store, store kvelden.

Årets juletre er også klart. I år ble det en tradisjonell gran, etter erfaringen med omfanget av fjorårets gigantiske edelgran. Årets gran er et flott tre — men jeg tviler på om det er mange nåler igjen på det når vi brenner av rakettene. Men det spiller ikke så stor rolle, det holder i alle fall til i morgen kveld! Årets gavehaug ble etter mitt begrepsapparat, formidabelt. Guttene våre får naturlig nok det aller meste av det som ligger under treet, naturlig nok, men omtanken er jo vanligvis jevnt fordelt utover familien. Så jeg er veldig takknemlig ovenfor alle som har tenkt på oss!

Og som vanlig, følger det et lite julemysterium med organiseringen. I år handler det om en pakke vi ikke vet hvem er fra eller til. Det er en flott, liten pakke, men vi er ikke i stand til å huske hvilken pakke eller pose den kom med, den har ikke noen merkelapp eller påskrift og vi har ikke noen tiloversblevne pakkelapper noe sted. Derfor har vi en enkel oppgave til noen der ute: Hvem er denne pakken fra og til?:

Det er flaut å ikke ha full kontroll på dette, men jeg mener det ville vært flauere dersom avsenderen hadde lurt på hvordan gaven ble mottatt, og ingen visste hva det var snakk om. Noen har tenkt på noen, og vi synes det er viktig å finne ut hvem det er som tenkte på hvem. Så dersom noen kjenner igjen denne pakken, er jeg veldig glad for en kommentar eller en hilsen per mail.

Men uansett om denne gaven finner sin avsender og mottager eller ikke, så ønsker jeg alle sammen ei riktig god jul!

8 tanker om “God jul – og den bortkomne julegavemerkelappen

  1. Hei, hei!!

    Denne er nok frå oss, og er ekstragåve til ein av gutane. Eg meiner den i utgangspunktet hang fast på ein pakke. Men lenger strekk ikkje minnet til … Tenkje tenkje … Eg trur den inneheld ein ekstra ting til Magne, men eg er sanneleg ikkje 100% sikker sjølv … 🙂

    Ha ei riktig god jul alle fire!

    Klem frå oss på Verdal’n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.