Hvorfor så sint, Narve?

Stormen «Narve» er her for fullt. Det vil si, den skal øke utover dagen, så vi tør ikke helt tenke på hvordan det blir. Men nå har vi altså stormkast, biler har blåst av veien, vannet slår inn over land, og her hvor jeg har kontoret mitt, ser vi ingenting ut av vinduene. De er dekket av saltvann. I tredje etasje.

Huset rister godt, med jeg er likevel glad for å være inne. Med 14 minusgrader og den vinden vi har ute nå, er det mellom 30 og 40 effektive minusgrader. Bildet fra Fauskevika er tatt for et par timer siden, da det ennå gikk av å stå oppreist ved fjorden. Det er nok litt vanskeligere nå. Og nå var nettopp den hyggelige værdamen på radioen og sa at «ekstremvarselet kommer , det er nå det begynner». Tusen takk skal du ha.

Ellers kom en av de mer morsomme ekstremværmeldingene fra Hammerfest. I følge radioen hadde ordføreren ustedt et dekret om at barnehagebarna skulle være inne i dag. Selv har jeg en mistanke om at de som har sitt daglige virke i barnehagen greier å vurdere dette helt selv …

3 tanker om “Hvorfor så sint, Narve?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.