Kjempemissunnelig

I Vinterferien ferierte konemor og meg hver for oss, for første gang på lenge. Jeg hadde Trondheimstur sammen med guttene, mens hun dro til London. Og som om ikke det var nok, har hun lagt ut masse London-bilder for å vri kniven ytterligere rundt i såret.

Men OK – sånn i ettertid må jeg si at det slettes ikke var noen dum tur meg og guttene var på heller, da. Tatt i betraktning at det var første gang jeg var alene på fly men en to- og en seksåring, vil jeg nesten si at det gikk glimrende. Og vi lærte og opplevde en del på turen, noen og en hver:

  1. Anders er stor gutt som kan passe på flybilletter og reisedokument
  2. Pringles potetgull som deles ut flak for flak er glimrende flymat for urolige unger
  3. Guttene kan faktisk legge seg i rett tid om kvelden, og holde seg i senga til mellom åtte og halv ni om morningen
  4. Lekeplasser er en nødvendighet når guttene skal være borte fra barnehagen mange dager i strekk.
  5. Å møte gamle kjente er alltid like hyggelig — og Trine og Vibeke har ikke forandra seg mye siden åttitallet, med et heldig unntak for slikt som grorudpalma og Ball-genseren, da.
  6. Eva Merethe, som jeg ikke har sett siden hun var en av de kule jentene på ungdomsskolen, kjente meg igjen! Jeg må også være gjenkjennbar. Jeg synes hun er like kul ennå!
  7. Anders er overbevist om at de som driver Toys’R’Us på Heimdalsmyra må være veldig snille.

Alt i ett, var det en flott tur — og neste gang er det min tur til å dra til London, det er i alle fall helt sikkert!

3 tanker om “Kjempemissunnelig

  1. Joda, Elf: Det er nesten slik at man sier seg enig med Anders, de må være snille de som lager noe slikt. Det var også veldig befriende med en leketøysbutikk der det var leker barna faktisk kunne prøve, og der det var plass nok til at en hyper seksåring kunne løpe av seg bittelitt av iveren.

    Og Kenneth: Nå vet jeg hvor glad du er i byen vår, men likevel holder jeg en knapp på London, i alle fall dersom storbyweekend er formålet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.