Markedsføring?!

I forrige uke begynte endelig Mythbusters-reklamene å rulle over skjermen igjen. Jeg var helt klar for en ny sesong, og søndag klokken 21:00 benket jeg meg foran TV. Og showet skuffet ikke, men det var jo ikke sesongens første!

I følge episodeguiden, skulle sesongen begynne med:

Adam, Jamie and the build team join forces to find out if the Confederate Army had a secret deadly weapon — the world’s first long-range missile, which according to rumor, was launched from Richmond, Va., and aimed at the White House over 100 miles away.

En borgerkrigsrakett – Mythbusters på sitt beste. Og denne gikk jeg altså glipp av. I følge Discovery Channels norske webside, ble nemlig denne sendt søndag for en uke siden! Men det var det ingen som sa til meg. Er dette tidenes dårligst annonserte sesongoppstart, eller er jeg tidenes sløveste Mythbusterfan? Vel, jeg håper borgerkrigsraketten dukker opp i en reprise i nærmeste fremtid, noe som ikke vil overraske meg stort, og koser meg heller med de nye episodene jeg tross alt får med meg.

Og gårsdagens var også en bra en, testing av vodka som fotvask og munnskyll, og rosinen i pølsa; to semitrailere i front-mot-frontkollisjon for å se om de ville smelte sammen med hverandre – og med Fiaten som tilfeldigvis var mellom de to frontene som kolliderte. Vandrehistorien forteller at det har skjedd, men det er det vel egentlig ikke noen som tror på. Men du verden for en kjærkommen anledning til å lage et spektakulært program!

8 tanker om “Markedsføring?!

 1. Myteknuserne hersker!

  Og ta det rolig, Discovery sender så mye repriser at du får sett del 1 både tre og fire ganger før de får laget en ny sesong.

  PS! Var det bildet et helt tilfeldig valgt bilde, eller? 😉

 2. Bildet var på ingen måte tilfeldig valgt. Det var det eneste bildet jeg fant hvor du kunne se litt av de nevnte semitrailerene. Bak den dyktige, sjarmerende og ikke akkurat udelikate Byron ser du fronten på den ene semitraileren de krasjet.

 3. Og jeg som mistet Discovery etter at jeg flyttet… det er et stort savn. Men som student kan jeg ikke unne meg de utgiftene det medfører å skaffe meg det. National Geograpich Channel er det nærmeste jeg kommer, og det er LANGT i fra…

 4. Jeg har ventet lenge på nye episoder av MB selv. Nå har jeg de fleste «gamleepisodene» liggende på en eller annen harddisk, men det var godt å se at de kom igang med nye episoder for «litt siden».

  Nå må jeg jo forte meg å presisere at jeg på MT kun på grunn av mytene da. Og ikke på grunn av Kari Byron 😉 host

 5. National Geographic Channel er grusomt. Helt forferdelig, uutholdelig grusomt. NGC er for det meste Amerikansk-produsert, mens Discovery bærer preg av å være Britisk-produsert (selv om mange av programmene nå kommer fra statene).

  Denne forskjellen er så stor at det nesten er ubehagelig, men altså så merkbar at jeg ikke holder ut å se programmer på NGC, mens Discovery er en sårt savnet kanal og har vært det siden UPC kuttet den ut for rundt to år siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.