Red Beast RC

Lillegutten som ikke er så liten lenger hadde ét stort bursdagsønske: Fjernstyrt LEGO-bil. Og plutselig, noen uker før den store dagen, slo vår lokale lekepusher til med et tilbudLEGO Red Beast RC — en helt rå plastikkdrøm både for seksåringen og den frivillige medhjelperen.

Enkelte tilbud er alt for gode til å si nei til, så fra mamma og pappa ble det et rødt beist i bursdagsgave.

Modellen var lett å sette sammen (til og med for pappaen), den virker solid som det meste LEGO lager, den er morsom å kjøre og den har fire forskjellige byggeanvisninger. For Anders er det også en grei ting at motor og styremekanisme er innkapslet i én stor del, han er litt for liten til å sette sammen slikt selv ennå.

Men en flott begynnerbil var det. Det er slettes ikke umulig at det dukker opp flere fjernstyrte legobiler her i huset etter som guttene blir større!

4 tanker om “Red Beast RC

  1. Det spørs hva du mener med «kan», Elf. Jeg har sett at det står oppgitt «for outdoor use» på enkelte modeller, det gjør det ikke på denne. Men på den annen side er den godt i stand til å kjøre i litt ulendt terreng — den kjører lett over Brio-tog og -skinner, for eksempel — og drivverk og styring virker til å være temmelig tett innpakket med tanke på støv og sand. Så litt asfaltkjøring i tørt vær tror jeg vi tar sjansen på når været blir litt mer utendørsvennlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.