Så er vi der igjen

1. desember. Adventstiden har endelig begynt. De som er så heldige å ha adventskalendere har fått seg en liten overraskelse i dag, i morgen skal det første lyset i adventsstaken tennes og lys pynter også opp julegater, butikker og hjem.

Jeg har brukt deler av dagen på nettopp dette, og selv om jeg har et langt stykke (og mange debatter med kona) igjen før jeg kan måle meg med mitt store idol Clark Griswald, har jeg i det minste fått opp en lysstreng rundt verandaen:

Så, da gjør jeg ikke skam på oss her i gata.

Adventstiden vil nok ellers brukes til det samme her i huset som i veldig mange andre — litt stress, litt for mye shopping men fremfor alt mye kos og forventning. Jula er naturligvis årets høydepunkt for Knotten og Knøttet, men den er ikke langt etter for pappaen, heller.

God advent!

5 tanker om “Så er vi der igjen

 1. Du ligger fortsatt endel etter de værste julelys fantastene her i USA. Har noen bilder av nabolaget fra 2003, og jeg kan trygt si at det ikke har blitt mindre med lys utenfor endel av husene her i nabolaget siden den gang…

 2. Jøss — USA er jo akkurat som på TV, jo! 🙂

  Men et par av disse husene var jo rett og slett pene, etter min mening, spesielt kanskje de «helhvite», 1 og 6. Jeg får fortsette bearbeidingen av konemor!

 3. Nydelig! Vi er de lykkelige medeiere i Stavangers fineste private julegateornament, og alle som fyller desembernatten med lys er våre gode venner og allierte.
  Jul er fine greier…

  PS: min favorittjulesang er og blir gamle gode Jussis versjon av «O helga natt», de siste årene med romantiske scener fra Mongoland på netthinnen. Instant julestemning.

  God jul i nord, det blir aldri for mye julelys!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.