Sebastian Bach covrer «Hollaback Girl»

Du kan si hva du vil om Gilmore Girls – men jeg kommer nok til å fortsette å se det uansett. Og er fremdeles sur for at TVNorge endret sendetiden, slik at opptaket mitt mangler de siste ti minuttene av episode 17, sesong 6. Som jeg heller ikke greier å finne på BitTorrent!

Jeg synes altså Gilmore Girls er grei underholdning, selv om det ligner veldig på Mad-TV-parodien «Gabmore Girls» innimellom. Noe av det som er festlig, er en del metaopptredener og gjesteartister, som for eksempel denne scenen, hvor Sebastian Bach covrer «Hollaback Girl» En scene så bra at den til og med fikk seg sin egen stripe i Nemi.

Om den kommer opp i lista i Arve Bersvendsens siste (kanskje noensinne?) bloggings Favorittcoverlåter tviler jeg kanskje litt på – men jeg synes absolutt den er på høyde med originalen! 🙂

4 tanker om “Sebastian Bach covrer «Hollaback Girl»

  1. Shit Lasse, du er en tøffel. Makan til hysterisk speed-sosialisering som handlingen i denne serien har jeg aldri sett. Dialogen er så rask, fiks og snerete at det blir parodi på seg selv – det gir et gjennomført fake-uttrykk. Det er ingen skam å ta en pause i blant, Gilmore Girls. Hører dere? Ikke glem å puste.

  2. Pusting er for kyllinger og fødende! Slikt tar tid, og vil stå i veien for den heseblesende progresjonen Gilmore Girls følger. Og fake-uttrykk? Vel jeg tar heller kunstige Stars Hollow over enhver evigvarende «ekte» serie. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.