Sexy tegneserieheltinner og Rognan

Som de fleste andre, fører webserveren min statistikk over besøkende til denne siden. IP-adresse, hvilke sider de har besøkt, hvilken nettleser de bruker og slikt er selvfølgelig med, men det morsomme er jo å se hvilke søkeord folk har brukt for å komme hit. Her er topp ti:

  1. alt for rognan
  2. sexy comic
  3. baccalao
  4. søkemotoroptimalisering
  5. messenger.windows.com
  6. marit herstad
  7. hjemmeside
  8. nettleser
  9. julebilder
  10. scampi

1’ern er ikke overraskende. Jeg skreiv jo pent om serien «Alt for Rognan», og kommer temmelig høyt når folk søker på den. Og med populariteten serien har fått, er det sikkert en god del. Nummer 6 på lista stammer også fra TV, men dette overrasker meg litt mer. Marit Herstad ble nemlig stemt ut av «Robinson-ekspedisjonen» på TV3 16. november 2003 – og har visst gjort ganske lite etter det. Er det forsmådde ekskjærester eller noe slikt som er ute og søker?

«Sexy comic» på andreplass skuffer nok søkerne en smule. De kommer til meme’n jeg besvarte om Most sexy comic book characters. De får riktignok et fint bilde av Cat Claw, men ellers blir det smått. Og så ser jeg med glede at baccalao-oppskrifta mi holder stand, og at flere tør å spise scampi. Søkeord nummer 9 forteller oss hvilken årstid vi er på vei inn i, og ellers er det en del metasøkeord som en webfanatiker som meg ikke kan unngå og få en del treff på.

Til slutt: Til dere som prøver å finne ut hvor det ble av messenger.windows.com: Dere mener messenger.msn.com!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.