St. Hans 2007

Før jeg kom til Nord-norge, var det ikke noe styr med St. Hans. Olsok ble feiret med bålbrenning og slikt, men midtsommernattskvelden fikk gå forbi i stillhet. Men her i midnattssolens land er det noe ganske annet.

Vi er så heldige at vi har tradisjonell invitasjon til grilling hos gode venner hver Sankthansaften. Våre venner er flotte mennesker, og de har barn i samme alder som vi har, så det er alltid en suksess. I år ble det grillspyd med scampi til forrett og biffgrillspyd og marinerte svinekoteletter med coleslaw etterpå. Helt glimrende.

Slekt og venner ble spammet med masse MMS under seansen. Men si meg, er det bare jeg som har oppdaget at Telenor har gratis MMS i dag?

2 tanker om “St. Hans 2007

  1. Aha! Den grillen kjenner jeg igjen. Funker veldig godt i borettslag på Tøyen også, og er spesielt velegnet til min favorittgrillrett over alle favorittgrillretter: grillet aubergine. Yummy! 🙂

  2. Jepp, dette er en glitrende grill. Jeg har likedan, og anbefalte kjøp av denne. Og jeg mener at min ble kjøpt etter anbefalinger fra deg på din blogg, så du begynner å få mange slike på «samvittigheten» … 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.