Test av ASUS Eee 901

Siden jeg linka til Dagens ITs test av Acer Aspire One, må jeg jo nesten i anstendighetens navn også linke til PC Worlds test av ASUS Eee 901

Den ser meget pen ut, og kommer med gode tekniske data. For mange vil det sikkert være et poeng at den leveres med Windows XP, også, og batterilevetiden ser veldig lovende ut. En PC for en litt voksnere publikum enn Eee har vært til nå, kanskje?

2 tanker om “Test av ASUS Eee 901

  1. Ja, hva er det beste kjøpet? Hvilken fisk smaker best? 🙂

    Jeg er enige med de som sier at en Eee 901 er langt bedre enn en Eee 900. Fordelen med Asus 900, er at den er skrekkelig billig.

    Trenger man bare noe å surfe litt med, er alle disse brukbare, og da er det Eee 900 som er billigst. 901 er teknisk sett den beste av disse tre maskinene, men den vet jeg ikke helt hvor mye vil koste, eller når den er klar til levering.

    Asus Aspire One er midt mellom de to andre både hva pris og tekniske data angår. Den er også klar til levering i begynnelsen av neste måned. Dersom du vil ha en slik PC raskt, synes jeg den er det beste alternativet. Dersom du vil ha den beste maskinen, er det kanskje lurt å vente litt til 901 er klar for levering.

    Men ta mine råd for hva de er — jeg har ennå ikke lagt hendene mine på noen av dem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.