Tidlig opp om morran!

Så da har jeg fått prøvd meg noen uker med åtte-til-fire-jobb igjen. Det er lenge siden sist det var hovedbeskjeftigelsen, og det er egentlig litt av en overgang. Og når jeg driver litt firma «på si», blir det unektelig noen lange dager, men med fleksibel og forståelsesfull familie, går det greit likevel.

Faste lesere av denne bloggen, dersom det er veldig mange av dem, da, har sikkert merket det på oppdateringsfrekvensen. Jeg jobber nå i forvaltningen, ved NAV Forvaltning Fauske, og der er det slettes ikke tid til å «kose seg» med blogging i kontortiden. Men det er mye annet som er koselig der, da. For eksempel verdens beste medarbeidere.

Og jobben er interessant. Saksbehandling i det offentlige har noen flere aspekter enn hva jeg hadde inntrykk av før jeg begynte, og arbeidsmengden er overveldende. Men profesjonaliteten er høy, og ansvarsfølelsen sterk og tydelig. Så, naturlig nok har jeg hatt en kjempebratt læringskurve, og, treig som jeg er, regner jeg med at den fortsetter en stund.

Men forhåpentligvis kommer overskuddet om kveldene også tilbake etter hvert, slik at bloggingen tar seg opp. Og kanskje vil jeg etter hvert føle at jeg kan litt mer enn det jeg må på jobben. I mellomtiden blir det kanskje litt stille både her og der — men jeg er absolutt til stede!

3 tanker om “Tidlig opp om morran!

  1. Fint å høre, egentlig. Så slipper jeg å føle meg så underlegen som ikke har krefter til blogging når jeg først har litt ledig tid 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.