TIL – RBK 3-0 (ved pause)

Tromsø har flere ganger vist at de har hatt et visst tak på Rosenborg, men etter som Rosenborg ikke har vært seg selv de siste par sesongene, lurte jeg kanskje på om også denne sannheten — eller tradisjonen — sto for fall.

Men når Tromsø leder 3-0 til pause selv om Rosenborgspillet har vært tidvis meget godt, ser det ikke slik ut. Tromsø-komplekset holder seg.

Men, men — nå er kanskje Tromsø det laget det gjør minst vondt å tape for, da!

5 tanker om “TIL – RBK 3-0 (ved pause)

 1. Rocky: Jaffal hver gang de møter RBK, har jeg inntrykk av. 4-0 ble sluttresultatet. Og dersom Tromsø slår Ham-kam (veldig sannsynlig) og RBK slår Stabek (ikke like sannsynlig, men rare ting skjer) i de neste kampene, er vel Tromsø serieledere?

  TIL spiller slik jeg ser det med selvtillit og ydmykhet, en sjelden men veldig virksom blanding på fotballbanen. Fortsetter de på samme måte, kan de godt ta seriegull.

  Og i og med at løpet ser ut til å være kjørt når det gjelder norske medaljer til Trollongan i år, satser jeg på Tromsø som serie- og Bodø-Glimt som cupmestere!

  Og så kommer vi tilbake til neste år.

 2. Det må bli noen mål begge veier for at Tromsø skal ta ledelsen, Stabæk har vel seks plussmål mer enn Tromsø. Ellers er det en merkelig serie i år, men for den nøytrale observatør er det jo morsomt. Av det jeg har sett i år har jo unektelig Stabæk imponert mest, men også Tromsø virker solide, ikke minst bakover. Og i dag var de effektive; syns nok ikke 4-0 gir et rett bilde av kampen selv om Rosenborg var svake i andre omgang.

  Når det gjelder Start ser det ut til å gå mot opprykk, men helt uten at laget imponerer. Nivået i Adeccoligaen er temmelig lavt i år ser det ut til.

 3. Takk for presiseringer, Øyvind. Men de kan i alle fall komme på samme poengantall.

  Ellers deler jeg dine betraktninger, men stusser litt ved begrepet «nøytrale observatør» — de fleste som ser på fotball sliter litt med den der nøytraliteten 🙂 — Greit at ditt lag for tiden har en gjesteopptreden i en lavere divisjon, men du har vel noen følelser for eller mot de som forhåpentligvis blir neste års motstandere, også?

  Og Stabek har imponert flere enn deg — jeg synes Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen sto fram som en stor idrettsmann i går, da han etter et 4-1-tap deler ut seriegullet på forskudd til motstanderen¹, og sier han «ser på det som en seier for god fotball» dersom de stikker av med gullet.

  Det kaller vi å tape med stil!

  ¹ http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=198256

 4. Helt nøytral blir man selvsagt aldri, men jeg må ærlig talt innrømme at jeg aldri før har hatt et mer avslappet forhold til Tippeligaen. Stabæk, som jeg ikke har noe forhold til verken den ene eller den andre veien, har definitivt imponert meg mest, Viking har skuffet mest.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.