Tre dager til ende

Christina Aguilera skal visst gifte seg en av de nærmeste helgene – om ikke allerede til helga. Bryllupet skal vare tre dager til ende, det skal være et nytt tema for hver dag, veldig romantisk, kona til Stevie Wonder har tegna brudepikekjolene, Christian Lacroix har designet brudens kjole og det har vissnok vært en heidundrandes utdrikning i Mexico. Alt er som det skal være, med andre ord. Men det er en ting jeg absolutt ikke forstår.

Her er et bilde av bruden og brudgommen:

Skjønner hva jeg mener? Ikke det? Her er et par til:


Demrer det? Altså: Brudgom:

… og brud (bildene er klikkbare):

Hmmm … skummelt. Men en får vel ønske lykke til.

Oppdatert:

Det var altså i helga de gifta seg. CelebNewsWire sier det var på lørdag.

14 tanker om “Tre dager til ende

 1. Hrmf. Vet ikke helt hvordan jeg skal tolke den, jeg? 😉

  … men du må være enig i at dette siste bryllupet er skummelt?! Men kanskje – for å krysskoble skikkelig til M – kanskje kraften er sterk hos Jordan Bratman?

 2. Elf: Hvis dette var det beste studiet av Christinas bryster du kunne finne, må du minne meg på å gi deg et Google-bilde-søke-kurs neste gang du er i Nordområdene. Og Kyrre: Helt klart, hvis du foretrekker Jordan Bratman over Christina Aguilera, er det slettes ikke sikkert at vi går på samme bar, engang …

  😉

 3. Ser meg i speilet, lurer egentlig på hva kona ser i meg – i beste fall et restaureringsobjekt. Uten tvil ville jeg valg henne framfor Aguilera, men ikke ene og alene på grunn av utseendet.

  En faktor som er annerledes er vel at denne frøkna kunne faktisk fått dem hun ville, og mistenker at ingen i denne loggen er i nærheten, mest sannsynlig fordi vi ikke har møtt dama eller fordi vi aldri ville funnet nok selvtillit til å ta sjansen hvis vi møtte henne. Når «DUMBO» tar sjansen, viser seg og lykkes, bør han ikke hånes for sitt utesende eller hennes valg. Ut fra damas valgmuligheter står det stor respekt av hennes valg.

  Sorry seriøsiteten.

 4. Lasse: Nei, for all del. Du ser jo også at de er feike på et par av de bildene du la ut, men de bildene jeg linket var bare så utrolig ekstreme at jeg fant dem litt morsomme. 🙂

 5. For å være litt seriøs et øyeblikk, så er jeg generelt forsiktig med å uttale meg om hva mennesker har gjort av kirurgiske inngrep og hvorfor.

  Jeg kjenner personlig mennesker som har gjenomført plastiske operasjoner uten at jeg kan se noen medisinsk grunn til at de skulle gjøre det. Jeg kan synes hva jeg vil om det, men mener likevel at et hvert menneske har sin ukrenkelige rett til å bestemme over sin egen kropp.

  Dette gjelder mine venner, og det gjelder også Christina Aguilera. Derfor vil ikke jeg diskutere andre menneskers operasjoner videre i denne bloggen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.