Hodetelefonmorro

Hadde nesten glemt hvor nyttig et anstendig headset kan være, jeg. Jean-Michel Jarres beste ble enda bedre når jeg ikke trengte å bekymre meg om hvor mye jeg støyet.

For det er ikke støy, sånn egentlig …

9 tanker om “Hodetelefonmorro

 1. Hvilket headset kjøpte du? Selv har jeg kjøpt meg Koss Portapro til Pocket PC’en min. (Som jeg bruker som MP3 spiller).

  De kosta alt for mye på Hi-Fi klubben, og jeg oppdaget selvsagt noen uker etterpå at de koster nesten halvparten hos Komplett. (Vel, de koster halvparten fra den delen av Kompett(Norek) jeg vanligvis kan handle fra).

 2. Nei, *såpass* er det nok ikke, dessverre, Jeg brukte ordet «anstendig» fordi jeg ikke kunne si «bra» …

  Men jeg ønsker meg et fra Koss jeg, også – de er visst den ultimate kombinasjonen av pris i forhold til kvalitet, etter hva jeg forstår. Og hvis du kjøper dem på Komplett eller lignende, da 😉

 3. Elf: Det var et nennsomt utvalg. Equinoxe var representert. Det var også Kinakonsertene med Souvenir of China, London Kid og jeg vet ikke helt hvor langt jeg skal fortsette, jeg 😉

 4. Lasse: Ah, det er en samle-cd. Trodde du mente beste som i den du mente var den beste. 🙂

  Har du kjøpt den nyeste Essential-samlingen (som Dreyfus har gitt ut mot Jarres ønske) eller er det selvmiks?

 5. Elf: Beste som i *de* jeg mener er de beste. Jarre for meg er en herlig miks av nostalgiske minner fra tenårene, store «konsertopplevelser» (TV, da – aldri live, dessverre) og selvfølgelig, glimrende musikk.

  Så, på et eller annet nivå, liker jeg det aller meste av det han har gjort temmelig bra – men altså med noen topper. Og samlinga er helt personlig, ja 😉

 6. Lasse kommer herved på lista over de som har uklanderlig musikksmak og folk som mener noe annet vil få med meg å gjøre.

  Lasse: Har sett han live to ganger, men kun i Oslo Spektrum. Kult det også, men en konsert ala Houston hadde jo vært drømmen. 🙂

 7. Lasse: Jeg reiste over for å få med meg Docklands, men tror du ikke hele greia ble avlyst rett etter at jeg arriverte? Konserten ble satt opp en mnd senere, men var jeg der da? Surt.

  Har både Docklands og alle tre Paris-konsertene på video. Likeledes Houston, Lyon, Kinaturneen, Hong Kong, Sør-Afrika, Aero (Danmark) og Zermatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.