Listetid: Most sexy comic book characters

Cat Claw Verdens mest unyttige kåring ble vel startet av Annetten for lenge siden, med hennes blogposting «Most sexy comic book characters», og senere fulgt opp av Elf med «Shaggable Comic Heroines», og etter litt tenking, måtte jeg hive meg på, jeg også. Her er lista mi. Av hensyn til fintfølende lesere lar jeg være å oversette tittelen.

Shaggable Comic Heroines

 1. Modesty Blaise. Få er tøffere enn denne dama. Med sin mystiske fortid, sine ubegrensede midler og glitrende utseende, har Prinsessa sin naturlige plass på en slik liste.
 2. Svarte Katta, Felicia Hardy. Tidligere innbruddstyv og Spider-mans kjæreste. Med de riktige manusforfatterne var hun en av de mest spennende og sammensatte kvinneskikkelsene i den tidlige superhelt-genren. Ikke at det skulle så mye til, da.
 3. Død. Altså Neil Gaimans versjon av henne. Ikke alltid, men glimtvis er hun glimrende. Kanskje aller mest i «Nøkkelen til Helvete», hvor helvetes porter er åpne, og Død stiller i joggesko og leggvarmere for å prøve å holde tritt.
 4. Cat Claw. Bane Keracs glitrende superserieparodi ga oss verdens mest sexy superheltinne. Og vi får se masse av henne, også – «dessverre» tåler ikke kostymene hennes den noe harde medfarten en gjennomsnittlig superhelthverdag medfører.
 5. Brandy. Frank Chos glitrende fristerinne. Kommentarer er fullstendig overflødige. Sjekk forøvrig libertymeadows.com, en glitrende webressurs, både for å sikle over fremdragende Brandy-art og for å lese politisk ukorrekte Liberty Meadows-striper.

På bildet ser dere Cat Claw. «Uff, strømpebuksa rakna. Igjen …» Litt søt, ja.

3 tanker om “Listetid: Most sexy comic book characters

 1. Av disse er det kun 4 og 5 jeg har noe forhold til. Jeg har faktisk bare lest én Modesty-historie, i et gammelt X9 for masse år siden. Men Cat Claw er konge, ja. Har flere norske album med henne. Hvor mange har kommet ut? Tror jeg har 5–6 seks stykker, fra nr. 1 og utover.

  Brandy, ja, he he he! Synes det er gøy at Frank Cho så bevisst spiller på henne som nettopp sexy fristerinne. Så deilig politisk ukorrekt, liksom. Synes forøvrig University2 var best. Liberty Meadows er litt for … stuerent.

 2. Jeg glemte å ta Death med på min liste, noe jeg skamfullt måtte stå skolerett for i kommentarlisten. Har alltid husket på å ta henne med ellers, dog.

  Modesty er for perfekt for meg og Cat Claw har jeg lest alt for lite av til å kunne uttale meg. Ellers er jo figuren på plass nummer to hos deg også på min liste. 🙂

 3. Hm, husker noen av disse fra min spede barndom.

  Er det noen som aner om Cat Claw finnes nedlastbart enten på norsk eller engelsk? Kunne vært artig å lese dem igjen med litt mer ironiske øyne, men tror ikke jeg hadde giddet å betale for dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.