Vi gjør det vi mener er viktig

Kristin Halvorsen sa i vinter at hun var for en forbrukerboikott mot Israel så lenge den folkerettsstridige okkupasjonen vedvarer. Hun fikk refs fra Stoltenberg og Gahr Støre, og måtte beklage utspillet, uten at noen trodde at hun var så veldig lei seg.

Det ser nå ut som om Arbeiderpartitoppene var ivrigere etter å gjøre USA og «Condi» fornøyd, enn å utøve den politikken medlemmene egentlig ser ut til å vil ha. En ikke ubetydelig del av arbeiderpartiet, bystyregruppa i Oslo Arbeiderparti, stemte i dag for å oppfordre folk til å boikotte israelske varer. Partisekretær i Ap Martin Kolberg mener at en slik boikott vil være i strid med Ap-politkken. Men Ap-politikk er åpenbart mer enn Martin Kolberg:

Arbeiderpartiet er et demokratisk parti, og vi tar alle de standpunktene vi mener er riktige. Vi som er i Oslo Arbeiderpartis bystyregruppe ønsker nå å ha en forbrukerboikott mot Israel, forteller Ap-politikeren Kirsti Næss til Dagbladet.no i kveld.

Jeg støtter bystyregruppa i Oslo Arbeiderparti fullt ut, og hvis Jens Stoltenberg og Martin Kolberg ikke har plass til slike meningsytringer i sitt parti, vil jeg anbefale bystyregruppa å søke til et parti med større toleranse og takhøyde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.