… så det var her dere gjemte dere?

For en tid tilbake blogget jeg kanskje min mest kreative grilloppskrift, svinekjøtt på amerikansk vis. Der manglet det Dr. Pepper, men ikke nå lenger!

Jeg hadde nemlig gitt opp å finne denne «drikken» noe sted, etter som ikke en gang Fauskes eminente ølutsalg kunne fremskaffe dette. Men i dag kom vi plutselig over den, gitt!

Lesere av denne bloggen som bor på litt mer sentrale steder i verden skjønner kanskje ikke helt hva jeg snakker om her, men på mange mellomstore steder i Norge, så har vi ikke all verdens mest fancy kiosker, spesialforretninger og slikt. Vi har bare de butikkene som leverer de kjedeligste varene til de laveste prisene. Fauske er et godt eksempel på en slik by. Etter at jeg flyttet hit i 1994, har vi mistet både slakteri og fiskebutikk, og vi står nå igjen med Coop Mega, Rimi og Rema 1000.

Av disse tre handler jeg på Rimi og Coop Mega. Den siste fordi de har som forretningsmodell å ha litt utvalg, og Rimi fordi de som driver butikken her er veldig flinke til å ta vare på kundene sine.

Og om det er omtanken for kundene som er grunnen, eller om det faktisk står på lista av varer som skal finnes i Rimibutikkene, vet jeg ikke – men bortgjemt i et hjørne på Rimi fant jeg i alle fall Dr. Pepper! Så hvis du har lyst til å prøve de amerikanske grillspydene jeg blogger, skal du bare stikke innom din nærmeste Rimi og etterlyse skvipet leskedrikken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.