Dreamhost ganger fire – og du er invitert

Som jeg tidligere har nevnt, er jeg en lykkelig Dreamhost-kunde. De gir meg latterlig mye plass og båndbredde, de har god teknisk support, de gir meg mulighet til å installere slikt som WordPress, Gallery, Joomla og en rekke andre publiseringssystemer ved å klikke på en knapp, og de er CO2-nøytrale.

Det var reklamen. Nå kommer poenget: De har nå kommet med en sånn der «invitasjonsgreie», hvor jeg kan invitere fem venner til et ekstra godt tilbud fra Dreamhost. Og siden jeg ikke har så mange som fem venner, tenkte jeg at det var like greit å blogge dette, slik at den som tilfeldigvis kommer over denne bloggingsen og trenger webhosting, kan få nyte godt av den. Her er tilbudet (jeg limer inn teksten fra mailen, jeg — for å unngå oversettelsesmisforståelser):

they will get all these super special advantages not available any other way:

  • They will get four (4) times the normal disk and bandwidth!
  • If they choose our five-year plan, they’ll get $150 off!
  • If they choose our ten-year plan, they’ll get $200 off!
  • YOU will still earn a full $97 for each person who signs up!

Så, som dere ser, får også jeg penger dersom dere bruker dette. Men det koster dere ikke noe ekstra, altså. Tilbudet fra Dreamhost er vanligvis greit nok:

  • 500 GB Disk Storage
  • 5 TB Monthly Bandwidth
  • 97-Day Money-Back Guarantee

Med koden fra meg, kan du altså få fire ganger så mye — 2000 GB diskplass. Blir ikke det to Terabyte? Ikke spør meg om hva du skal bruke så vanvittig mye diskplass og overføring til. Backup av alle familiebildene, kanskje? Eller din egen Flickr-konkurrent?

Jeg har altså fem slike koder, og dersom du har planer om å nyregistrere deg eller flytte over til Dreamhost, så bare send meg en mail «mdash; adressen står nederst på denne siden — så skal du få en slik kode av meg. Men siden jeg ikke har flere enn fem, så vær så snill å ikke legg beslag på en bare «for sikkerhets skyld», det er greit om du er sikker på at du vil registrere deg før du ber om koden.

Og dessuten: Kodene jeg har fått, varer bare til 29. juni 2008 — så løp og kjøp!

1 tanke om “Dreamhost ganger fire – og du er invitert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.