God jul

Nå har julefreden senket seg over det Dahlske hjem. Treet er pyntet, pinnekjøttet ligger i vann og gavehaugen er uanstendig stor. Med andre ord; det er jul!

Vi står foran en tradisjonell julefeiring med svigersene på besøk, sikkert full fart på ungene det meste av dagen og veldig mye melankoli og glede. I tillegg blir det en del eis-konfekt, marsipan, julekaker og klementiner. Høres ikke det egentlig ganske glimrende ut?

Når det er jul, pleier vi også å gi noen penger til en veldedig organisasjon vi har litt hjerte for. I år velger vi å gi til Leger uten grenser — fremdeles til bekjempelse av Den stille katastrofen. Og som alltid vil jeg oppfordre alle andre som har noe å gi til å støtte noe de tror på. Det passer så godt sammen med alle de andre gavene vi gir — og får.

Men uansett, hvordan, om, hvis og hvor enn du måtte feire jul, ønsker jeg deg en riktig god julehelg.

9 tanker om “God jul

 1. Hei på deg!
  Ja, julefreden har senket seg her i huset også. Har nok ikke ekte juletre, men et i plast som jeg er veldig fornøyd med. (det er i stor/ordentlig størrelse)

  Er innom siden din med jevne mellomrom og kikker.

  Ønsker deg, og alle andre, ei riktig god jul!

 2. God jul til dere også, Lasse.

  Takk for lille lillejulaften. Jeg burde stoppet på den nest siste øllen, men når en er i særdeles hyggelig selskap blir det lett sånn.

  Skylder deg en del øl nå, gitt, så dere er nødt å komme innom Molde til sommeren.

 3. God jul! Håper dere har hatt litt mer julestemning enn det vi har hatt, med tanke på været. Jeg vurderte faktisk å klippe plenen julaften. Ikke var det snø, ikke var det frost, plenen var grønn og gresset var langt.

 4. Hei

  Det var lenge siden jeg hadde vært innom deg. Men her er jeg:

  Jeg er glad julen snart er over jeg. Det blir liksom litt nok også.

  Varne tanker til deg og dine,

  fra Betty

 5. Takk for hyggelige hilsener. Jeg blogger jo egentlig først og fremst for meg selv, men tilbakemeldinger gjør alltid at det føles litt mer givende og ikke minst inspirerende – så kommentarer er jeg veldig glad for.

  Jeg skjønner hva du mener med at det blir «litt nok», Betty. Men selv har jeg veldig god bruk for den ferien som det ennå er noen dager igjen av, så jeg har ikke fått nok enda. Det ble nok ikke noen hvit jul her heller, Martin. Kanskje mer vinterlig enn din, men mer slaps og vind enn tradisjonell julestemning.

  Takk i like måte, Ellen og Elf – og ikke vær redd for ølkontoen, Elf, det kan jo også hende du kommer tilbake til Fauske en gang, kjenner jeg deg rett. Og jeg regner med dere hadde en flott jul, Stian – med en nykommer i huset, blir det gjerne det. Takk for hilsen, Øyvind, det var et flott bilde du hadde lagt ut. Desemberroser må da være en sjeldenhet også på Sørlandet?

  Jeg håper dere alle har det flott, Synnøve. Alltid hyggelig å bli påmint om at du er innom bloggen. Og takk for hilsen Eugenie – jeg blir alltid så overrasket når jeg ser deg utenfor USENET …

  Fortsatt god jul, alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.